Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Primarul Kereskenyi Gabor vă transmite La Mulți Ani!

Dragi sătmăreni, cu prilejul Noului An, doresc să vă mulțumesc pentru tot sprijinul pe care ni l-ați acordat, dar și pentru criticile
constructive pe care ni le-ați adresat pentru că ne-au ajutat să fim și mai dedicați activității noastre. Îmi doresc să pășim în Noul An
mai determinați, mai uniți și mai conștienți de șansa pe care fiecare dintre noi o avem pentru a contribui  la dezvoltarea municipiului
nostru! An Nou Fericit și La Mulți Ani!
Primarul Municipiului Satu Mare, 
Kereskényi Gábor 

15 comentarii

  1. Victor C Răspunde

    Multumim la fel, şovinul drecului

  2. Alex Răspunde

    La mulți ani , așteptăm noile alegerii :))).

  3. Carmen Răspunde

    Va multumim frumos.Dar si cei +20%.Ne vedem la alegeri.

  4. Gogo Manu Răspunde

    Mersi ,manca-mi-ai p.l.eul de sovin !!

  5. IOANA Răspunde

    SUNTETI NISTE NEMERNICI …………CAND COI CA A FOST PRIMAR (REALIZARI ZERO) ATI TACUT CA PORCU IN CUCURUZ
    ACUM MARE PATRIOTI VATI FACUT…………. OPINCARI CE SUNTETI !!!!!

    • Una Răspunde

      Dar tie iti convine ca a majorat in halul asta impozitele?. Asta da cadou si uitîndu -te la Negresti si Baia Mare unde acolo se poate si fara a-i umili pe cetateni!

    • Unul Răspunde

      Ce realizari?. Eventual Tarr a avut realizari si e multumit, ca pe altcineva nu am auzit sa fie multumit in orasul acesta.

  6. Vajk Răspunde

    La Multe betii alcoolistu dracului precis ai fost manga cand ai marit impozitele ,nenorocitule de aceea te-am votat sa ne mulgi ,sau sa ne usurezi putin traiul ,si mai vreti sa sa reintoarca tinerii acasa

  7. Sorin Răspunde

    Primarul Kereskenyi Gabor că transmite La Mulți Ani!
    Corectati titlul dragi redactori!

  8. giovanni Răspunde

    La mulți ani lui sa isi bage în c…r?

  9. Nemeth Răspunde

    Inca nu m am dus la alegeri dar urmeaza !!

  10. maria Răspunde

    Nu stiu de ce il blamati pe primar pentru ca spre deosebire de restul chiar se implica ,chiar se misca ceva in municipiu..Blamati PSD -ul si allti corupti pentru ignoranta de care au dat dovada anii trecuti… pentru ordonantele si legile pe care le scot pe banda doar ca sa isi salveze pielea.Sper ca primarul sa nu dea importanta comentariilor rautacioase..ale postacilor pesedisti.

  11. Diana Răspunde

    Multumim asemenea! Felicitari primarului si echipei sale pentru activitatile demarate si le urez mult succes in anul care vine. Sunt cetatean satmarean, care nu apartine niciunui partid politic, dar am observat lucruri pozitive in orasul nostru in ultima perioada si consider ca acestea ar trebui apreciate indiferent de etnia celui de la putere (am ajuns in secolulu XXI si unii sunt atat de primitivi ca se mai cramponeaza de chestia asta).
    Referitor la critici consider ca acestea trebuie sa fie la subiect pentru a putea fi constructive. Din partea mea as dori sa fie pavate cat mai repede strazile Poligonului si Krudy Gyula cu imprejurimile, care au devenit niste mici cartiere si unde se platesc impozite ca peste tot si nici macar asfalt nu este.

  12. Carmen Răspunde

    Nu cred ca marirea impozitelor ar conveni cuiva,fie PSD-ist,UDMR-ist sau de alta orientare politica.In schimb am auzit UDMR-isti fanatici spunind ca le este RUSINE ca vorbesc aceeas grai ca si primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.