Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Protest spontan la Casa de Pensii Satu Mare din cauza salariilor mici

Protest. Angajații Casei Județene de Pensii Satu Mare au protestat în această dimineață, nemulțumiți de salariile mici în raport cu alte categorii de bugetari.

În această dimineață, angajații și-au părăsit birourile și au ieșit în fața instituției. Oamenii spun că sunt plătiți mai prost decât restul funcționarilor publici.

Așadar, protestul spontan de muncă a fost declanșat pentru a solicita alinierea salariilor din această instituție cu cele ale angajaților din „aceeași familie ocupațională”, cum ar fi cei din ANAF sau chiar din Casa Națională de Pensii.

8 comentarii

  1. justin Răspunde

    o da?? si ce sa zica saracii pensionari care au lucrat toata viata in 3 schimburi si i-ati scos ochii cu 600 de lei pensie?? saracii de voi cu “salarii mai mici decat ceilalti functionari”! sunt curios voi cata pensie o sa aveti pentru ca ati stat toata viata la un birou calduros batjocorind altii care chiar au lucrat ?

    • dan Răspunde

      Cata pensie o sa iei nu hotarasc cei care au iesit in strada,ci cei care fac legea pe baza carieia se calculeaza aceasta. Si aceia care au dat voie sa fi platit cu salariul minim pe cartea de munca si diferenta la negru. Ai pensie mica? Traiasca ai nostri conducatori! In rest…sarbatori frumoase!

  2. Tiberiu Răspunde

    A da da! Cereti de la Dragnea !

  3. A lu' Pigus Răspunde

    Protest s’Pontan ?Cine la organizat,”domnisoara Genika” ??

  4. mircea Răspunde

    Dacă erau cu adevărat mici ne spuneau şi nivelul lor.Aşa,că sunt invidioşi pe alţii care şi-au dat e altă poveste.

  5. bubu Răspunde

    Genica vrea numai amanți tineri, da au si amanții mîndria lor, plus ca Genica nu mai plateste pntr serviciile prestate, Genica vrei placere sa platesti

  6. sm Răspunde

    Auleo saracii de ei !!!!!!!!!! Salarii mici !!!!!!!!! Cat lucreaza au salarii prea mari ! Sa mearga la privati poate acolo vor avea salarii mai mari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.