Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Sătmărean încătușat. A vrut să violeze o bătrână de 70 de ani

Un sătmărean a fost încătușat de polițiștii locali după ce a încercat să abuzeze sexual o bătrână. A intrat peste ea în apartament, în toiul nopții, și a încercat să o violeze. A fost prins de polițiștii locali, scrie Ziua de Vest.

Polițiștii locali au fost sesizați telefonic azi-noapte, de către un bărbat care a anunțat că mama sa este agresată de cineva în apartamentul în care locuiește. La fața locului, polițiștii locali au constatat că dintr-un apartament se auzeau țipetele unei femei care, la apariția patrulei, a ieșit afară pe jumătate dezbrăcată, susținând că în casă se mai află un bărbat care încearcă să o abuzeze sexual.

La verificarea încăperii, polițiștii locali au depistat un bărbat îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față. Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat, fiind identificat în persoana lui D.S., de 39 de ani, cu domiciliul în Satu Mare. Femeia care locuia în apartament a fost și ea identificată, stabilindu-se că se numește S.I., de 71 de ani. Aceasta a declarat că bărbatul a intrat fără drept în apartament în timp ce dormea, încercând să o abuzeze sexual.

Cel în cauză a fost predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și tentativă de viol.

Sursa – ziuadevest.ro

4 comentarii

  1. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Jos pălăria!!

  2. gheorghe Răspunde

    Mai vere da la femeia aceea batrana te-ai dat? Este atata p…a pe piata ca se afla pe toate marginile drumului.Pentru niste maruntei te rezolva scurt si nu ajuingi pe mana politiei….No da riscuri sunt si aici ca te poti alege cu o blenoragie de mai mare dragu…cel mai sigur puteai sa te rezolvi singur,singurel…ramaneau banii si nu aveai mari riscuri…Vin sarbatorile si tu o sa fii la tzuhaus…mai mare rusinea de tine sa te stie tot cartieru ca faci prostii…

  3. pastorita Răspunde

    Fereasca dzeu! Ar fi util de stiut ce se intampla in mintea acestor violatori!! Si pt asta ar trebui dus la psihiatrie dupa ispasiirea pedepsei!!!! Mame,fiice,surori,violate de cei din sangele lor!!! E uluitor ce se intampla! Ori se nasc cu aceste deviatii comportamentale,si trebuie declarati bolnavi psihic si internati,castrati chimic,ori educatia din familie,nu a fost prezenta pe acest subiect!!! Sunt curioasa daca mai si mergea la biserica!!! Biserica parca e surda la aceste orori! Nici un cuvant in slujbe,desi nu este zi sa nu auzim de violuri,pedofilii,agresiuni in scoli!!!!
    Ne
    Vom fi declarati un popor de violatori de mame,fiice,surori,copii!!! Halal popor!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.