Ultima actualizare: azi, 19:38
Locale

UPDATE. Lucrările la str. Golescu nu au fost recepționate. Se repară unele greșeli

Primăria municipiului Satu Mare vine cu un răspuns pentru sătmărenii care au semnalat spargerea asfaltului proaspăt turnat pe strada Nicolae Golescu. Reprezentanții municipalității spun că lucrarea nu este încă recepționată, iar asfaltul se reface pe unele porțiuni din cauza unor greșeli.

Reprezentanții Primăriei Satu Mare spun că strada Nicolae Golescu nu este recepționată, iar lucrările care au avut loc în această dimineață reprezintă o remediere a unor greșeli comise de constructor.

De asemenea, spun cei de la primărie, există mai multe aspecte de remediat, motiv pentru care lucrarea nu a fost încă recepționată.

Constructorul își repară greșelile pe propria cheltuială.

2 comentarii

  1. cmbf Răspunde

    Bun raspunsul primariei. Problema petec petec ramane pe langa se poate infiltra apa, mai ales ca este luna decembrie cand ne mI surprinde si un inghet. Mai ales ca sa lucrat cu o vidanjera in groapa respectiva deci cu siguranta este vorba de apa. Dupa reparatia “greselilor” firma Alfarom va reasfalta toata suprafata de rulaj ca daca nu sa facut iara o lucrare de mantuiala cum a fost pe str. Gabriel Georgescu care acuma este doar un petec imens.
    Bravo Primarie care trebuia sa supravegheze cu oameni specializati lucrarile sa nu se faca greseli si jos palaria fata de firma Alfarom.

  2. Carmen Răspunde

    La colt,in intersectia cu Str Iuliu Maniu,partea dinspre Str Anna Ipatescu,apa nu se scurge,se formeaza o baltoaca imansa,pina aproape de mijlocul drumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.