Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Gemenele din Petreşti trăiesc în condiţii crunte. Chiar trebuie ajutate

Gemenele din Petreşti trăiesc în condiţii destul de rele. Ele locuiesc doar cu bunica lor, ca le susţine dintr-o pensie de  doar 500 de lei. Cea care s-a implicat în sprijinirea celor două fete de 16 ani, Andreea Codruţa Laszlo, a fost astăzi acasă la fete cu cadouri şi a realizat un filmuleţ. Fetele, foarte bune la învăţătură, chiar trebuie ajutate.

“Am hotărât să facem tot posibilul pentru a le oferi condiții mai bune de trai, așadar cei care doresc să ne sprijine pe acest drum sunt rugați să ne contacteze. Vă putem oferi și detalii mai multe despre această minunată familie, care are nevoie de ajutorul nostru.
Închei prin a vă mulțumi celor care vați implicat deja. Cu ajutorul vostru am reușit să le oferim o mică bucurie acestei familii. Am rămas plăcut impresionată de faptul că s-au implicat și persoane din județul Maramureș (băieți, gestul vostru e deosebit)”, a scris Andreea Codruţa.

Un comentariu

  1. ea Răspunde

    Asemenea situatii trebuie solutionate.
    Incercati sa nu va tabloidizati cu titlul care contine expresia “conditii crunte” si in articol “conditii destul de rele”!
    Daca chiar doriti sa ajutati asemenea familii este esential sa fiti sinceri cu audienta dvoastra!
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.