Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Imagini de acum 20 de ani. Regele Mihai, la Negreşti Oaş

Câteva fragmente cu Regele Mihai la Negreşti Oaş au fost făcute publice de reprezentanţii Muzeului Ţării Oaşului, de la vizita din anul 1997.

Regele Mihai, însoţit de regina Ana, au fost întâmpinaţi de primarul de atunci al oraşului Negreşti Oaş, Nicolae Bura. Directorul Muzeului Ţării Oaşului, Remus Vârnav, le-a prezentat muzeul în aer liber, după care regele a acordat autografe.

Majestarea Sa Regală, Regele Mihai, a efectuat în anul 1997 o vizită în judeţul Satu Mare, poposind în mai multe localităţi şi în municipiul reşedinţă de judeţ.

2 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Cine știe, dacă în 1990 treceam la Monarhie, atunci poate alta era situația României astăzi.
    Din păcate, noi l-am avut pe Ion Iliescu.
    P.S. Nici pentru dreapta (foștii băsiști) n-am niciun respect.

  2. Radu Răspunde

    Fostii basisti nu sunt si n-au fost de dreapta. Ei vin din Internationala Socialista, au fost republicani toata viata si partasi la alungarea regelui de la aeroport la inceputul anilor 90. Apoi Basescu e cel care l-a insultat pe rege cu apelativul ”sluga la rusi”. Basistii sunt la fel de nenorociti ca si PSD-istii. Nu degeaba psd-istii si basistii sunt umar la umar pentru destructurarea justitiei (unii sa scape gasca lui Dragnea si a lui Tariceanu, ceilalti ai lui Udrea-Cocos).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.