Ultima actualizare: azi, 19:37

Publicitate

În 2 martie se inaugurează Pearl Beauty Center. Cele mai noi tehnologii disponibile

În 2 martie se inaugurează Pearl Beauty Center. Pentru că îngrijirea personală face parte dintr-un ritual deosebit de complex ce constă în alegeri responsabile și bine stabilite, soluția perfectă pentru tot ce înseamnă remodelare corporală și tratamente ce folosesc tehnologii inovative va putea fi găsită și în municipiul Satu Mare. Pearl Beauty Center se instalează în Sătmar unde promite să revoluționeze termenul de salon de înfrumusețare și să ofere clienților un portofoliu divers de ingrediente, menit să ducă frumosul la un cu totul alt nivel.

Noul salon Pearl Beauty aduce în zona Sătmarului o adevărată industrie a frumuseții și va oferi clienților accesul la resurse cu certificat de încredere și la o gamă de produse și tehnologii de ultimă generație. Frumusețea și îngrijirea personală fac pasul la un nivel superior iar toate inovațiile prezentate au fost îndelung testate întrucât rezultatele să fie peste așteptările oricărei persoane. Experiența Pearl Beauty va putea fi testată la începutul lunii martie, într-un cadru realmente high-class.

Personal calificat și aparate de ultimă generație

Specialiștii Pearl Beauty Center sunt instruiți periodic și sunt la curent cu ultimele evoluții pentru a aplica tratamentele în mod eficient. Pe lângă tratamentele de început și soluțiile care dau startul înfrumusețării, personalul noului salon va prezenta clienților cum evoluează tehnologia și cum se prezintă echipamentul viitorului. Mai exact, clienții vor avea ocazia să testeze Eximia HR77 Platinum, votat “Cel mai bun echipament de slăbit în 2017”. Eximia  încorporează 5 tehnologii de ultimă oră pentru tratmente faciale, anti-celulită și tratamente profesionale de slăbit, aducând îmbunătățiri vizibile în rezultate încă de la prima ședință.

Prețuri tentante, reduceri și 2 săptămâni de fitness cu zero lei

Cu toate că inovația și profesionalismul sunt la cel mai înalt nivel, prețurile nu vor reprezenta nicidecum un impediment pentru că vor veni într-un ambalaj cât se poate de tentat. Niciun detaliu nu a fost omis, iar astfel Pearl Beauty Center este pregătit să ofere cele mai bune prețuri în raport cu calitatea aparatelor folosite. În plus clienții fideli beneficiază constant de reduceri. Mai mult decât atât, noul salon vine cu o ofertă bombă pentru pasionații de fitness. Pearl Beauty oferă acces timp de 2 săptămâni la una dintre cele mai bune săli de fitness din Satu Mare și o oră de personal training cu unul dintre cei mai buni instructori din oraș (ofertă valabilă la abonamente).

Așadar, luna martie debutează cu inovație și tehnologie, oferind Sătmarului o primăvară plină cu surprize în cel mai modern complex de înfrumusețare.

Pearl Beauty Center își deschide porțile vineri, 2 martie, într-o locație elegantă, rafinată și cu mult stil. Pearl Beauty vă așteaptă în municipiul Satu Mare, pe strada Avram Iancu la numărul 58 începând cu data de 5 martie.

Vă recomandăm să urmăriți și pagina de Facebook :  https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.