Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Accident cu trei mașini și trei persoane rănite între Satu Mare și Carei

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Carei, au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în afara localității Moftinu Mic în care au fost implicate 3 autovehicule și care s-a soldat cu rănirea ușoară a trei persoane.

Efectuând cercetarea la fața locului, polițiștii au stabilit că un conducător auto, de 46 de ani, din municipiul Satu Mare, pe fondul nepăstrării distanței în mers a intrat în coliziune cu autovehiculul care se afla în fața sa, pe aceeași direcție de mers. Respectivul autovehicul fiind oprit într-o coloană de autovehicule a fost proiectat, din cauza impactului, în autoturismul care se afla oprit în coloană, în fața sa.

În urma evenimentului rutier doi pasageri, de 79 și 46 de ani, ambii din Satu Mare, din primul autoturism menționat și unul din cel de al doilea autoturism, de 42 de ani, de asemenea din municipiul Satu Mare, au fost răniți ușor.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.