Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Accident între Baia Mare și Tăuții Măgherăuș. Sătmărean implicat în accident

Între Baia Mare și Tăuții Măgherăuș a avut loc un accident soldat cu o victimă încarcerată, la care șoferul vinovat a părăsit locul accidentului. Un sătmărean în vârstă de 28 de ani a fost implicat în accident. Evenimentul rutier a avut loc ieri, 18 ianuarie. Polițiștii rutieri au reușit să-l prindă pe șofer în localitatea Săbișa, acesta fiind un polonez în vârstă de 43 de ani.

Din primele informații se pare că șoferul polonez care se afla la volanul unei autoutilitare nu s-a asigurat și a acroșat o altă mașină ce venea pe contrasens, condusă de un băimărean. În urma impactului, autoturismul băimăreanului a lovit frontal mașina sătmăreanului, care circula regulamentar pe banda opusă. Băimăreanul a fost transportat de urgență la spital.

Traficul în zonă a fost restricționat pentru aproximativ o oră și jumătate.

4 comentarii

  1. Jony Spargaci Răspunde

    …” șoferul vinovat a părăsit locul accidentului”. ”Polițiștii rutieri au reușit să-l prindă pe șofer în localitatea Săbișa, acesta fiind un polonez în vârstă de 43 de ani”.”Din primele informații se pare că șoferul polonez care se afla la volanul unei autoutilitare nu s-a asigurat și a acroșat o altă mașină ce venea pe contrasens, condusă de un băimărean”. Ok,deci polonezul a acrosat o masina ce venea pe …contrasens,sau o masina ce venea pe sensul opus directiei de mers a utilitarei polonezului ?Se pare ca polonezul a patruns pe…contrasens ,nu ???

  2. pastorita Răspunde

    De groaza si mister!!! Numai miss marple poate elucida misterul din aceasta descriere!!!
    Eu una nu am inteles nimic!!!

    • bigbrother Răspunde

      @pastorita. Cred că au copiat doar comunicatul poliției. Ai pretenții mari de la purtătorii limbajului de lemn!

    • Jony Spargaci Răspunde

      ”Cercetările efectuate au relevat că polonezul, care conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat pe o porţiune de drum în rampă, în momentul în care circulaţia revine la o bandă, şi a acroşat un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de un băimărean de 29 de ani. Maşina condusă de băimărean a derapat, a ajuns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de un sătmărean de 28 de ani. După producerea accidentului, şoferul care a provocat producerea accidentului şi-a continuat deplasarea până pe raza localităţii Săbişa, unde a fost oprit şi identificat de un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Seini”. E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.