Ultima actualizare: azi, 16:29
Locale

Accident la vânătoare. Un copil a rămas fără un picior

Accident la vânătoare. Un copil de doar 9 ani a rămas fără un picior în urma unui accident la o partidă de vânătoare. Evenimentul s-a petrecut joi, când copilul a fost rănit din greşeală. El ţinea arma, în maşină, iar aceasta s-a descărcat.

Azi noapte el a fost supus operaţiei, dar medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior.

UPDATE. Copilul care a rămas fără un picior după un accident s-a rănit singur în autoturism.

Din primele informaţii reiese că mergea la vânătoare împreună cu tatăl său şi se afla pe bancheta din spate a autoturismului. Deocamdată nu se ştie exact cum s-a întâmplat, dar se pare că minorul s-a jucat cu arma, care s-a descărcat iar copilul s-a ales cu mai multe alice în picioare.

În urma accidentului, copilul s-a ale cu trei alice în piciorul stâng în vreme ce piciorul drept a fost distrus. Practic medicii i l-au amputat de sub genunchi, având multiple fracturi la tibie, peroneu, dar şi artere distruse.

Un comentariu

  1. eu Răspunde

    doamne ce parinti, lipseste partea cu dosarul penal pantru tatal sau din neglijenta, cum a ajuns o arma incarcata in mana copilului??????????????

    saracul copil, dumnezeu sa-l ajute ca de la parinti….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
,,Ziua Culturii Naționale” la românii din dreapta Tisei. Programul evenimentului

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, în colaborare cu Consulatul...

Închide