Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Anunț oficial. Ioana Bran – ministrul Tineretului și Sportului!

Oficial. Deputata sătmăreană Ioana Bran este noul ministru al Tineretului și Sportului. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

Conducerea lărgită a PSD și premierul desemnat Viorica Dăncilă s-au reunit astăzi la sediul central al partidului, să aleagă viitorii miniștri. Deputatul și secretarul Camerei Deputaților, sătmăreanca Ioana Bran, a fost desemnată să conducă Ministerul Tineretului și Sportului.

Ioana Bran a intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier județean pe listele USL Satu Mare. De asemenea, Ioana Bran deține funcția de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.

Noul ministru al Tineretului și Sportului este absolventă a Facultății de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. De asemenea, deține şi un masterat în audit şi expertiză contabilă.

13 comentarii

  1. abc Răspunde

    Ministra grădinițelor și creșlelor. Hai măi Dragnea, este chiar penibil!

    • Bula Răspunde

      Cea mai mare responsabilitatea a ministerului tineretului si sportului este pregatirea stadioanelor pentru EURO 2020. Suntem oricum ramasi in urma si daca mai trec multi incompetenti ne luam la revedere de la EURO.

  2. pricop Răspunde

    cii a cotizat tata-sau la psd sa ajunga ioana consilier judetean si apoi parlamentar fereasca sfintu! totusi fatuca nu-i proasta

  3. Tineriada Răspunde

    dar frate-sau ce mai face? mai ia spaga?

  4. mae Răspunde

    a doaua elena udrea

  5. Bahu Răspunde

    La prima vedere curriculumul arată bine .

  6. InimaDeLeu Răspunde

    Frate-sau condamnat pentru mita
    Taica-sau urmarit de DNA pentru evaziune fiscala

    Ma gandesc ca ea e o sfanta. Si virgina si desteapta.
    Banuielile ca a avut o relatie amoroasa cu unul din capii PSD din Bucuresti (cu 25 de ani mai in varsta) si ca asa a ajuns deputata, sunt pure aberatii … Desigur

  7. Alex al V-lea Răspunde

    Avem un talent extraordinar de a demola pe cineva ca e cazul ca nu e cazul. Toata presa este plina de betivi care violeaza batrane senile, de pedofili pe care nu-i prinde nimeni, hoti de toate felurile adica tot ce-i negru si urat si toate astea la noi in tara. Nu mai vedem un lucru frumos pe care sa-l admiram, nu-i mai vedem pe cei care gandesc lucruri mari sau fac lucruri minunate. Eu stiu ca daca pe cineva il inveti lucruri urate nu te mira ca peste putin timp le va si face. Poate ar trebui sa avem o atitudine mai pozitiva si mai realista si sa avem putina incredere in tinerii nostri asa cum si parintii nostri au avut incredere in noi. Restul urmeaza sa se vada.

    • Dorin Răspunde

      Corect. Ar trebui sa facem front comun si sa ne sustinem tinerii capabili indiferent de partid sau nationalitate. Am un exemplu: uitati-va la tinerii unguri care ne conduc la municipiu si judet. Au actionat mai eficient si se vede mai mult in urma lor decat in urma tuturor celor care i-au precedat. Indiscutabil sunt partinitori cu cei “ca ei” dar beneficiem toti,intreg orasul/judetul. Pe ei ce ii recomanda?

  8. vax albina Răspunde

    Nu-i puem imputa fetei lucruri pe care le-a făcut tată-so sau frate-so.Singurul lucru oribil rămâne partidul nenorocit din care face parte şi că cine se aseamănă se adună.

  9. Dany Răspunde

    Ne-ar bucura sa avem o ministra satmareanca si noi avem oameni capabili.
    Poate se rezolva si problema SALII POLIVALENTE care a ramas la stadiu de promisiune de ani de zile .

  10. Oare? Răspunde

    Nu mai trebuie votat Guvernul in Parlament!
    Gata, daca partidul spagarilor si penalilor aflat la putere a desemnat este arhisuficient, ce reguli, ce este aia democratie!?!
    Imi place mentalitatea romaneasca “poate o sa rezolve vreo problema pe la noi prin urbe sau prin judet”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.