Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Bilanțul Primăriei Satu Mare pe 2017. Lista proiectelor realizate

Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare și-a prezentat astăzi bilanțul activității pe anul 2017. Printre cele mai importante proiecte realizate pe parcursul anului trecut se numără modernizarea drumurilor, iar la acest capitol municipalitatea anunță  că a depășit așteptările.

Nu mai puțin de 14 kilometri de drumuri au fost modernizate anul trecut în municipiul Satu Mare, cea mai mare lungime din ultimii 10 ani, anunță conducerea primăriei. Această investiție s-a ridicat la 23 de milioane de lei.

De asemenea, primarul Kereskenyi Gabor a declarat că a început modernizarea a 11 cvartale de parcări, dintre care 3 terminate, iar paralel se fac studii pentru încă 11 cvartale.

12 comentarii

  1. unbou Răspunde

    prin care an ne scapati de haos in oras? 2045? 2139? 2276? in 2450 deja vom umbla prin teleportare atunci degeaba mai veniti cu autospeciala ptr tractari!!

    • Unu' Răspunde

      Renunță la mașină și mergi pe jos sau cu alt mijloc de transport și vei contribui la descongestionarea traficului!

    • Marcel Răspunde

      Felicitări se vede buna voință in această administrație.

  2. Luca Răspunde

    Felicitari conducerii primariei si consiliului municipal. In sfarsit are orasul niste gospodari in frunte! Tineti-o tot asa si in 2018!

  3. Matroz cel Prost Răspunde

    S au terminat de mult… Prostule ce esti.

  4. Dany Răspunde

    Toate bune si frumoase, dar in domeniul sanatatii nimic ?????
    Faptul ca suntem in TOP la mortalitate pe tara nu conteaza. Poti sa ai realizari peste realizari daca ai o populatie imbatranita , bolnava si intr-o continua scadere . ( Apropo, TAXA de 500 de lei pt starea civila credeti ca ajuta tineretul ????? sa nu mai vorbim de impozit si apa )

  5. Jackie Kocsan Răspunde

    Nimic nu e bine… Daca se fac strazi, de ce nu se investesc in spitale… O sa avem plaza, de ce nu avem sala polivalenta… Hotelul Pannonia va fi renovat, de ce a fost dat la unguri… S-au facut sensuri giratorii, de ce nu merg semafoarele… (azi dimineata am trecut peste pod in 2 minute, sa spuna cineva ca sensul giratoriu nu e bun) S-a reabilitat pavajul in centru nou, de ce Tarr a facut lucrarile… si putem continua pana dimineata. Ia vedeti ce a facut Coica sau ceilalti primari si apoi sa comentati. Lasati deoparte prostiile cu bozgorul, ungurul, important e sa faca cate ceva si sa castigam proiecte.

    • un bou Răspunde

      sensul giratoriu e facut de lidl, daca era dupa primarie aveam sensul cam prin 2076, poate…..sensul e bun dar nu e finalizat, partea cu pietonii este a primariei sa vezi cand va fi rezolvata, in schimb taxa ilegala florisal a fost binecuvantata si de primarie, adevarat ca fac multe dar si multe prostii, pe langa ca 80% din ei sunt betivani, adica sa fi personaj public si sa apari in public pe la ora 15 manga??? ba frate daca esti alcoolist si te imbeti stai acasa dracului nu te face de ras in fata lumii

      si oricum poti face tot ce vrei daca odata furi lumea pe fata si apoi te faci ca ploua, esti terminat.

  6. x-ulescu Răspunde

    Poate gresesc , dar parca contractarea lucrarilor pt. parcari a fost facuta pe vremea lui Coica , primarul actual a facut contestatie la licitatie .. si a pierdut .. deci firmele s-au apucat mai tarziu de treaba.
    Parcarile puteau fi gata cu un an mai repede !!!

    • y Răspunde

      Șmecheria lui Coica cu împărțitul lucrărilor ca să nu se facă licitație, să fie sub pragul de valoare adică, este cercetat de DNA. Iar lucrările nu s-au putut demara între altele pentru că NU ERAU PROIECTE TEHNICE DE EXECUȚIE FĂCUTE, DOAR NIȘTE MACHETE DE HÂRTIE. Totuși suntem oameni maturi nu ne jucăm ca la grădi. În rest sunt perfect de acord cu @un bou. Iar pentru @Jackie Kocsan aș zice doar atât că Tarr a livrat pavajul de la Piața Mare de exemplu. Du-te și vezi cum arată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.