Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Coliziune între două mașini din cauza neacordării de prioritate. O persoană a ajuns la spital

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Tășnad au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că pe strada Înfrățirii, din oraș Tășnad, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Tășnad, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere unui alt autoturism la pornirea de pe loc, a intrat în coliziune cu acesta care din impact a ajuns în șanțul din partea stângă a direcției de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului celui de al doilea autovehicul, de 68 de ani, din aceeași localitate,  care a fost transportat cu ambulanța la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ pentru primul conducător auto și de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de al doilea. Totodată, le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.