Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO& VIDEO. Accident grav în Soarelui. Doi pietoni loviți pe trecere!

Accident grav în Soarelui. Doi pietoni au fost răniți într-un accident de circulație petrecut în această seară pe b-dul Octavian Goga, chiar pe trecerea de pietoni.

Din primele informaţii reiese că un bărbat şi o femeie au fost loviţi destul de puternic de un autoturism. Se pare că din cauza ploii şoferul nu i-a văzu pe cei doi.

La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie şi ambulanţă.

Vom reveni cu detalii.

11 comentarii

  1. y Răspunde

    Na, expertul în circulație Maskulik ce spune?

  2. ? Răspunde

    E beat mort la ora asta.Da mâine poate mai desființează o ieșire pe pod.

  3. kp Răspunde

    NU de aia domnilor : dar ce are maskulik cu faptul ca cineva a fost calcat de o masina pe o trecere la 100 de metri de intersectie , care nu are nici o legatura cu intersectia . Doar sper ca nu vreti sa spuneti ca cei care au fost calcati pe acolo au trecut deoarece la pod sa desfiintat trecerea 😉

    • y Răspunde

      Dapăi după tine unde să treacă? Doar li s-a spus la oameni că acolo e trecerea desemnată unde pot traversa în siguranță. Din mașină și din avion perspectivele sunt altele. Probabil tu nu trebuie să îți încerci norocul de minim 3-4 ori pe zi traversând exact acolo.

    • pix rosu Răspunde

      Ba exact asta este problema! si le dorim cel9r care au desfiintat trecerile de pietoni cu semafor sa fie calcati de masini, si de biciclete si de role, si de patine. Maskulik a fost idiotul? atunci pe Maskulik sa-l calce! Sau Kereskenyi? Idem! Sa fie pusi in incapacitate de munca, sa mai respire si orasul asta!

  4. s.m Răspunde

    Respectiva trecere de pietoni, este extrem de prost iluminata. Din pacate, cele dova biserici(nici in acest caz nu au fost de folos) sunt mult, mult mai bine iluminate de cat acea trecere de pietoni din fata lor. Pe timp ploios aproape ca nu se vede nimic in acel loc. Vin masinile din fata, din spate cu faruri aprinse, la cate unul doar acolo nu bat farurile unde ar trebui. Omul sare din parc, din intuneric fara sa se asigure si…… Cu mai multa lumina pe strazi si mai putin lumina pentru cladiri ar fi mult mai bine.

  5. satmarean Răspunde

    Trecand peste vina care poate apartine ambilor participanti la trafic prin faptul ca nu au respectat regulile de circulatie,cei care sunt conducatori auto stiu ca,in tot orasul sunt zeci de treceri de pietoni prost iluminate care pe timp de ploaie si in special pe intuneric,prezinta pericol pentru siguranta pietonilor si soferilor.Solutii ar fi mai multe si in functie de posibilitatile financiare se pot adopta diferentiat si anume:in zonele mai aglomerate semafor cu buton,in celelalte zone este suficient ca trecerile de pietoni sa fie iluminate de sus cu o lumina alba rece pe care soferii o vad de la distanta reflectata pe sosea si implicit sunt usor de vazut si persoanele care traverseaza indiferent de culoarea imbracamintei(metoda functioneaza deja in unele tari occidentale,soferii de tir pot confirma asta),sau leduri in sosea,care lumineaza intermitent atunci cand senzorul sesizeaza ca trece un pieton.Domnule primar,va rog,pentru binele si siguranta cetatenilor acestui oras,sa luati in considerare aceste solutii si sa dispuneti punerea in practica a acestora cat mai repede deoarece au suferit deja mult prea multe persoane din cauza acestor nereguli.Pietonilor vreau sa le reamintesc obligatiile prevazute de lege:”Obligațiile pietonilor sun prevăzute expres în art. 72 din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu modificările și completările ulterioare:
    (2) Pietonii au prioritate de trecere față de conducătorii de vehicule numai atunci când sunt angajați în traversarea drumurilor publice prin locuri special amenajate, marcate şi semnalizate corespunzător, ori la culoarea verde a semaforului destinat pietonilor.
    (3) Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate și semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localități, pe la colțul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei și pentru ceilalți participanți la trafic.

  6. Duce Răspunde

    Am permits de 23 ani ,nu am fàcut un accident si era sà iau doi pe capotà in fatà la banca tiriac ,parcà au aparut din nimic ,m-am speriat și eu cum de nu i-am văzut !!!!(văd bine)c

    • abc Răspunde

      Asta așa e, sar pietonii ca niște kamikaze dintre mașini pe tot bulevardul Transilvaniei. Dar aici la biserică mașinile merg în draci la foc continuu, unul nu s-ar opri!

  7. Papa Stratos Răspunde

    Sa se monteze si acolo ”trambuline” ca pe botizului si lucian blaga,sa-i forteze pe papagali sa reduca viteza ! Acum ca nu mai este smafor mucosii accelereaza ”cu privirea inainte” spre sensul giratoriu,uitand de acea trecere !!

  8. Avut Răspunde

    asa e, primarul sau oricine altcineva e de vina pentru accident, doar cel de la volan nu…de asta ne meritam soarta, tot timpul gasim responsabili peste tot.
    Am condus in unele din cele mai nasoale orase de pe globul asta pamantesc, si nu am avut niciun accident. Trebuie sa invatam ca regulile de circulatie nu sunt doar pentru a realiza norma de amenzi, daca e trecere pt pietoni, in plus si prost iluminata, trebuie redusa viteza…
    Dar e mai sipmlu sa dam vina pe altii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.