Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Invitație la Biblio-Bebe-Cafenea. Un nou concept pentru mămicile și bebelușii din Satu Mare

Biblioteca Județeană Satu Mare demarează un nou concept de serviciu de bibliotecă, denumit „Biblio–Bebe–Cafenea”. Programul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani, dar și părinților acestora.

Programul propus de către Secția de împrumut pentru copii se va desfășura pe parcursul a patru luni, în perioada ianuarie-mai, cu periodicitate săptămânală. Pentru început, acest nou serviciu va avea un caracter experimental, iar în fericita situație în care va fi apreciat de către beneficiari, perioada de implementare va fi extinsă.

Organizatorii promit abordarea unor teme de actualitate pentru părinți de bebeluși, de fiecare dată fiind prezenți invitați în măsură să susțină tematica abordată, într-un ambient plăcut și adaptat cerințelor tematicii abordate.

Cei mai mici beneficiari, bebelușii, la rândul lor, vor avea parte de o surpriză, materializată prin ascultarea unei povești lecturate de către una dintre mămicile participante la activitate.

În cadrul programului, părinții vor avea posibilitatea de a socializa, de a împărtăși experiențe și de a dobândi noi informații din zona temelor care prezintă interes pentru ei, în compania bibliotecarilor, la o ceașcă de cafea sau ceai, într-un ambient cald și primitor.

Prima întâlnire va avea loc luni, 29 ianuarie, începând cu ora 1000, la sediul Bibliotecii Județene Satu Mare, în Sala Multimedia, situată la etajul clădirii de pe strada Decebal, nr. 2.

Un comentariu

  1. Mae Răspunde

    Super idea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.