Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Sute de sancțiuni și zeci de permise reținute. Polițiștii rutieri au făcut ravagii pe șosele

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au continuat activitățile de prevenire a accidentelor de circulație și pe parcursul sfârșitului de săptămână.

Astfel, în perioada 12 – 14 ianuarie a.c., polițiștii rutieri au acționat cu precădere pe linia nerespectării regimului legal de viteză și a neacordării priorității de trecere pietonilor, ocazie cu care au aplicat peste 260 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  72 000 de lei

Ca măsură complementară s-au reținut 36 de permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Din cele 36 de permise de conducere reținute, 20 de permise de conducere au fost reținute conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public prin loc semnalizat și marcat corespunzător, 10 permise de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, 2 pentru depășiri neregulamentare și 4 permise de conducere au fost reținute  conducătorilor auto care au săvârșit alte abateri pentru care se suspendă dreptul de a conduce.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

 

 

 

 

 

15 comentarii

  1. Sase Răspunde

    Hai sa le facem statui la milițienii astia!!atat ii mai promovați..

  2. Cățelul milițian Răspunde

    Vreți uniforme noi? AMENZI!
    Vreți parc auto nou? AMENZI!!
    Vreți colegi noi? AMENZI!!!
    Vreți sedii noi? AMENZI!!!!
    Vreți salarii mari? AMENZI!!!!!
    Vreți pensii la 45 de ani? AMENZI!!!!!!
    ….
    Totul este absolut intenționat făcut nu pentru al proteja pe pieton, nu ca au suflet și le pasa de siguranța rutieră ci pur și simplu este cea mai profitabila afacere din acest oraș. Cheltuieli mici și venituri enorme.
    Ce primim in schimb tovarăși milițieni?
    Siguranța personala in casele noastre? NU!
    Siguranța bunurilor? NU!!
    Un oraș fără proxeneți, curve penale și țigani pe centru? NU!!!
    Drumuri fără gropi? NU!!!!
    Sunteți ceea ce ați devenit: o primărie jenanta cu forte de ordine comuniste. Nu faceți nimic deși vi se răcnește zilnic in față de ce se întâmpla in plin centru. Veniți și săltați-i la orice ora de sub ceasul electric, centrul vechi colcăie de jegosi, curve și hoți tuciurii.
    Ma întreb cine așteaptă oare primăvara? Eu nu.

    • Unu' Răspunde

      În mare parte îți dau dreptate, dar nu înțeleg, care e legătura dintre amenzi și primărie?
      Amenzile au fost date de către poliție, care (din fericire) nu-i este subordonată primăriei sub nicio formă!
      Nu confunda poliția cu gardienii publici, unși polițiști locali peste noapte, la apelul bocancilor, cum spuneam în armată!

  3. Sapte Răspunde

    Cetățeanul sa conteze?!niciodata nu a contat..statul sa bolească cetățeanul prin orice modalitate!si e penibil ca noi cetățenii “unii” ne mai si bucurăm ca vedem zi de zi amenzile milițienilor rutieri!!in timp ce furturi, omoruri ,proxeneți, orașul colcăie de țigani raman fara rezolvare!!

  4. Avut Răspunde

    Oameni buni, voi chiar credeti ce scrieti? Nu exista zi in judetul asta fara macar 2-3 accidente care se lasa cu victime. exces de viteza, neacordari de prioritate, pietoni si biciclisti sinucigasi, si voi scoateti aberatiile astea? Nu 36 de permise, 500 ar trebui suspendate intr-o zi pana o sa invatam sa conducem fara a-i pune in pericol pe ceilalti…

  5. Opt Răspunde

    “Avut” milițienii de la rutieră vânează cetățenii..ca sa se laude șefilor cate amenzi stiu ei da!!gandirea asta comunista trebuie sa înceteze, iar dupa atâtea Comunicate cu poliția rutieră ce face, amenzi, permise, toti șoferii sunt derbedei!!parca numai pol rutieră lucra in țara asta!!da mai la gara cu ei!!

  6. cârcotaş Răspunde

    Cei doare pe unii că poliţia RUTIERĂ amendează cetăţenii (vinovaţi dealtfel până la proba contrară)în loc să se ocupe de curvele din centru!Asta e cei de la rutieră se ocupă de circulaţia maşinilor.

    • Unu' Răspunde

      Cam pe dos! După constituție (art. 23 alin. 11) ești nevinovat până la proba contrarie!
      Adică (ar trbui să) există(e) prezumția de nevinovăție, prin care oricine se presupune că este nevinovat, până când altcineva poate dovedi contrariul, nu tu trebuie să-ți dovedești nevinovăția! Dar la noi …

  7. pastorita Răspunde

    Politia nu este in subordinea primariei intr-un oras!?????

  8. 007 Răspunde

    Vad ca din pacate foarte putini dintre dvs. stiu procedurile legale,privind infractiunile sau contraventiile constatate, pentru a face o analiza pertinenta si nu frustanta,pentru a constata utilitatea Politiei,indiferent de specificul specialitatilor,cu toate ,,uscaturile” din sistem,tolerate,avansate,musamalizate,etc,etc.
    Mai clar,hotul de AZI prins de politie , poate fi HOTUL LIBER de MAINE-DOAR prin DECIZIA data de un procuror si/sau judecator si nu de POLITIE.PUNCT.
    Acelasi lucru si la contraventii(cu mici exceptii-mita… DATA siACCEPTATA de USCATURI)
    Fiecare sa se uite in oglinda constiintei si daca ROSESTE cand face morala,atunci sunt sigur ca SUNTEM pe DRUMUL cel BUN…daca nu,atunci totul e o bascalie ieftina si iremediabila civic cu consecintele pe care le vedem zi de zi,nervi,injuraturi,dreptatea pumnului,invalizi,morti,bocete,jeliri si…apoi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, o luam DE LA CAPAT !Pana cand ?Pana ti se intampla si tie si atunci strigi din toti bojocii…sa vina POLITIA!

  9. Noua Răspunde

    Pai strigi daca ai nevoie de serviciile lor “poliția” ca de aia sunt plătiți!!sa fie in slujba cetățeanului!la care cetățeni, ei milițienii majoritatea se uita ca si la niște infractori..iar cei de la rutieră se cred niște semi’zei cel puțin!cand nu fac mai nimic doar plimba ursul toata ziua la vânătoare de cetățeni!

    • Avut Răspunde

      Pai bine bre, daca isi fac treaba, nu e bine, ca e vanatoare de amenzi. Daca nu isi fac treaba, sunt trantori, si ca sunt platiti degeaba… ? Cum vine asta?

  10. Noua Răspunde

    Si se mai si “lauda” toata ziua prin presa cat sunt ei de zeloși..ps, verificați cati trântori de la rutieră ar fi putut iesi in pensie specială si au refuzat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.