Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO&VIDEO. S-a dat startul la ,,vânătoare”. Ciorile din Grădina Romei au fost speriate cu focuri de armă

Primăria municipiului Satu Mare a dat startul vânătorii ciorilor din Grădina Romei. Acțiunea de combatere a acestori păsări care au cuiburi în Grădina Romei a fost executată de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Satu Mare.

Acțiunea a început în această după-amiază, în jurul orei 16.00. Vânătorii au așteptat ca ciorile să se așeze în copaci ori în cuiburi și au tras primele focuri de armă. La auzul bubuiturilor, păsările au părăsit imediat Grădina Romei. Acțiunea, realizată în mod repetat, este menită de a speria constant ciorile, pentru ca acestea să își facă cuiburi în alte zone și să părăsească, într-un final, parcul.

Acțiunea se desfășoară și cu respectarea H.C.L Nr. 292 din 23.11.2017, privind încheierea unui contract de prestări servicii pentru recoltarea din intravilanul municipiului Satu Mare a unor exemplare din fauna sălbatică.

 

11 comentarii

  1. Alex al V-lea Răspunde

    Trebuia mai intai sa le faceti in alt loc niste cuiburi ANL.

  2. bigbrother Răspunde

    Jenant. Efect 0.

  3. Luca Răspunde

    In sfarsit o conducere serioasa si curajoasa a urbei! Felicitari!

  4. pâr pâr Răspunde

    băi ,da nu au vrut si alti edili sa puște ciorile da au sarit aia de la EKE sau Boer ca mai sunt si nu stiu ce alte specii protejate de bufnite,lilieci ,sticleti si nu se poate pușca in Kosutfleoșc?!Gaborel poate?

  5. Bahu Răspunde

    Aceasta acțiune este culmea dobitocii. În satu mare , constat că ,vor alunga sau omorî toate viețuitoarele . În consecință vor fi numai oameni , pe care îi sfătuiesc să pună niște poze cu porumbei, bufnite ,lilieci, sticleti, câini pisici etc….,prin gradina Romei , pe garduri . Ca sa NU se simtă singuri !

  6. vas Răspunde

    Parca mai zilele tecute era vorba de “marea starpire a ciorilor”.Acum vad ca doar le-au speriat.
    Da,da nu era o sperietura simpla,era cu prestari servicii conform art. …bla,bla,bla.
    Ati fi obtinut acelasi rezultat -fara sa scoateti altileria grea- folosind doar niste petarde confiscate
    de politie.

  7. Geta Răspunde

    Domnu primar ati putea sa faceti public contractul de prestari servicii prin care ati speriat ciorile? Sau macar valoarea lui sa vada si satmarenii pt ce platesc impozite marite? Alo Curtea de Conturi verificati si acest contract?

  8. Stefana Răspunde

    Dar vanatoare de gunoaie, mormane de gunoaie imprastiate prin oras, cand se face??Vreau de asemenea sa stiu cand o sa se faca si o vanatoare a incapabililor de la conducerea orasului.Absolut stupida si neinspirata initiativa de a speria ciorile cat timp nu deranjeaza cu nimic.In schimb stim cu totii cine ne deranjeaza pe toti.Idiotilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.