Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Ioana Bran, primul mesaj după desemnare: Nu mă las!

Deputatul PSD Ioana Bran, desemnată în funcţia de Ministru al Tineretului şi Sportului a transmis primul mesaj după anunţul făcut, pe reţeaua de facebook.

Redăm mesajul ei:

Este o responsabilitate uriașă!
Cuvintele mele nu contează (sunt prea puțin importante), ceea ce contează este că PSD a reușit să demonstreze încă o dată că își poate rezolva luările de poziții diferite, printr-o analiză lucidă și deschisă.
PSD a reconfirmat că este un partid democratic, iar PRIORITATEA ZERO o reprezintă în acest moment implementarea cât mai rapidă a măsurilor și proiectelor din programul de guvernare.
Rămân același OM devotat oamenilor care ÎNDRĂZNESC SA CREADĂ în România!
Același OM devotat tinerilor din această țară și aspirațiilor lor! Voi fi un MINISTRU care se va dedica in mod constant cauzei nobile de A UNI, (și nu de a dezbina ) de a aduce oamenii lângă oameni!
Nu am să mă las până nu am să REDAU sportului românesc demnitatea pe care o merită, să promovez respectul față de valorile incontestabile ale celor care prin performanța lor in acest domeniu, FAC ONOARE ROMANIEI! Pentru că, fără un respect reciproc și o comunicare deschisă și sinceră, proiectele pe care le voi iniția ca ministru nu se vor putea concretiza cu rapiditatea pe care mi-o propun.
Mulțumesc PSD pentru susținere!
Așa să-mi ajute Dumnezeu!

61 comentarii

  1. hyter Răspunde

    Ce te recomanda? Ce sport ai facut? Ce calitati ai? Ca doar de la firma lui taticu direct in parlament e prea mare saltul! Tot amanta lui dragnea ramai!

    • Radu Răspunde

      Nimic nu o recomanda.

    • Unu' Răspunde

      Banii lu’ tăticu! În rest: NIMIC!
      Dar să privim partea plină a paharului: avem șansa istorică de a primi finanțare pentru complexul sportiv promis ăn fiecare campanie electorală din ultimii 29 de ani!

  2. gavrus Răspunde

    Ce sacrificiu? Pai bine ca plecasi ca vine…tuta lui tata, pe numele ei Ioana Bran! Ce o recomanda pe aceasta copila pentru functia de…ministru al sportului si tineretului!? Ce expertiza are!? Ce a facut pentru viata ei, pentru viata familiei ei, ca sa se inhame la un lucru serios, unde trebuie sa aiba grija de viata a mii si mii de sportivi romani! Doar ca este .. fata milionarului Ioan Bran, cel cu distileria de la Satu Mare! Stie cel putin cu ce se mananca sportul, bugetele sportive, balantele, finantele, cum se impart banii intre ramurile sportive, care sunt priopritatile acestei tari, in sport si pentru tineri!? Cred ca DNA-ul va avea mult de lucru, de azi inainte, la acest minister!

    • Radu Răspunde

      Alegerea Ioanei Bran in fruntea unui minister e una total nefericita. Nu era mai firesc sa fie desemnata Gaby Szabo?

  3. Alex al V-lea Răspunde

    Aici trebuie facuta o analiza mai serioasa. E simplist sa spui ce o recomanda. Ce i-a recomandat pe Videanu, Boc, Basescu, Boagiu, Rizzi, Tudose, Grindeanu, etc. Sau ce sa mai spunem de Macovei? Musteste tara de autostrazi? Justitia este ireprosabila? Unii dintre acestia erau frumosi, altii destepti, unii ochiosi si altii sau altele sluti si slute. La inceput de drum toti sunt la fel pentru ca nicaieri la scoala nu se invata functia de ministru. Una este persoana si alta ministrul desi sunt in acelasi trup. Totul se poate juca in planul imaginii acestuia in planul opiniei publice. Uitati-va la abilitatea lui Putin cand se filmeaza langa vreun tigru sau face baie in apa inghetata. Ce transmite el? Eu sunt puternic, stau langa cei puternici si uite asa Rusia se vede puternica si sanatoasa. Si ea poate transmite mesajul “eu sunt frumoasa, eu sunt sanatoasa”…tara mea este la fel, dar aici ar trebui sa intervina cei din spatele ei daca se vor pricepe la asa ceva. Mult succes!

    • cetățean european Răspunde

      Cât de idiot și cretin trebuie să fii ca să-l admiri pe Putin , dictatorul suprem ? , În rest comparația între o gâscă ( frumoasa și sănătoasă ) tip Bran care nu știe nimic și politicieni de clasă gen Boc , Băsescu , Macovei chiar nu-și are rostul. .

    • Stelian Răspunde

      Nu deturna discutia! E limpede ca Gabriella Szabo era mult mai indreptatita pentru acest post!!!

    • Bula Răspunde

      Propaganda nu dispare peste noapte in Rusia

  4. Horea Răspunde

    Jalnic psdul! Jalnic! Tuța asta ministru

  5. z Răspunde

    Auzi fata lui tati ! Cam fiecare trebuie să știe până unde-i lungul nasului, tu nu știi asta este clar. Plapuma asta cu ministerul nu e mare, e enormă pentru tine! Și ce a demonstat după tine pesedeul tău mult iubit ? Că va intra în Guiness Book ca singurul partid de guvernământ majoritar în parlament care a devorat 2 guverne într-un an ???

  6. Mae Răspunde

    Pe Facebook toată lumea o laudă ,,,,,pe portal toată lumea o bîrfestr …adevarul e ca nu are ce ajunge la minister ,dar stați liniștiti ca nu durează mult nici acest guvern nu facem Paștele cu el

  7. pâr pâr Răspunde

    eu zic sa ne leși !sincer nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa redai tu gloria sportului romanesc,eventual mai bagi o amnistie si o declaratia 600 bis!dar tot raul este spre bine…la cum schimba psd guverne si ministrii in trei ani ne vine randul la toti.

  8. Alex al V-lea Răspunde

    PSD-ul e mare, la Satu Mare e mai micut, totusi e de apreciat Staful acestuia ca a reusit sa promoveze pe cineva in functie de ministru. Poate nu pare prea mare lucru insa toata lumea stie ca atunci cand vrei sa ajungi la cineva e bine sa ai pe cineva pe acolo.

    • Mara Răspunde

      E rusinos ca PSD a renuntat la marea campioana Gabi Szabo si o ales una ce habar nu are de domeniul sportiv.

  9. Giacomo Casanova Răspunde

    https://www.youtube.com/watch?v=HLcpALaP1fM

    urmariti si plangeti … de ce numeste psd penali sau aparatori al penalilor , marionete pentru cel care îi trage de sfori în executivul personal.

  10. Alex al V-lea Răspunde

    Mai Giacomo tu esti un sarpe care-ti risipesti veninul degeaba. Reporterul ala a facut sute de filmulete cu sute de politicieni si aproape toate Marea noastra Justitie le-a lasat in coada de peste. Nu se recupereaza pagube, oamenii-s purtati cu anii prin tribunal si pana la urma se alege rahatul de toata povestea.

    • Crina Răspunde

      Esti plictisitor si jalnic. Vrei sa induci pe o pista falsa opinia publica. Ioana Bram nu trebuia sa fie aleasa in fruntea ministerului.

    • Giacomo Casanova Răspunde

      mai alex … al V ilea … cei cinci neuroni pe care ii detii acum sunt doar patru si cand citesti aceste randuri mai sunt doi , pana iei un servetel sa-ti stergi balele de la bot mai ramai cu unul . Si cum e firesc pierzi cate un neuron la fiecare secunda . In cazul tau cu siguranta nu se regenereaza . Asa ca nici nu stiu de ce raspund unui cap sec cu siguranta infractor ca cei pe care ii aperi . Sau iti arunca bran cate un biscuite inmuiat in alcool , acolo in toberon de unde incerci sa tastezi ?

  11. BoBBi bi imIUReszler Răspunde

    De ani de zile noi sătmărenii ne-am făcut praf toți parlamentarii.In presa,la televiziune,peste tot.Indiferent cine a fost,a fost tocat mărunt de toată lumea.!

  12. satmarean Răspunde

    In opinia mea, nimic nu o recomanda pentru a fi ministru!

  13. asder Răspunde

    in sfarsit , cu ea Olimpia a scapat.
    la fel si cel cu transporturile, pe vremuri. (centura, pod, autostrada..)

  14. Dorin Răspunde

    Din nefericire gandim putin si prost ! Exemplificam cum nu se poate mai bine instinctul de turma. Ai dreptate “BoBBi bi imIUReszler”,suntem specialisti in a arunca cu gunoi in cei care ridica capul din mocirla umana in care ne petrecem veacul. Ba mai mult,de ce faptele rele ale unora din membrii familiei trebuie sa stea pe umerii tuturor membrilor familiei ? Dasca fratele a fost un oportunist/spagar asta automat inseamna ca fata trebuie sa stea cu capul plecat ?Care este vina ei? Sunt ambi majori si vaccinati,au fiecare drumul lor in viata. O citicati pe biata fata! Stiti macar ca este economista? Si nu facuta “la apelul bocancilor” . Stiti ca ea este aceea care se ocupa de partea de promovare a produsului firmei? Si se vede implicarea ei! Sunt total impotriva PSD si antialcolic. Si de ce trebuie sa fie o rusine sa te ocupi cu producerea de palinca? Nu o baga nimanui pe gat cu forta! Mereu a fost un produs care deschidea usi,usi care ramaneau inchise in fata valutelor! Oriunde in lumea asta te duci cu un flacon de palinca esti primit ca un frate. Ce experienta ati vrea sa aiba un tanar conducator al Ministerului Tineretului si sportului ? Experienta in manareli ? Nu,merci. Prefer un “om” fara experienta dar si fara “pete”. Daca ar fi facut sport asta ar fi insemnat ca este un bun manager al ministerului? E tanara,e frumoasa,e desteapta,are experienta in organizare de evenimente,are vointa,incredere,poate fi un bun manager, si nu in ultimul rand…MODESTIE ! Ioana,am incredere in tine ca om ! De PSD mi-e lehamite.

    • y Răspunde

      Nu pot decât să-ți laud optimismul. Dar nu uita că și deputată a ajuns prin retragerea altora pentru că nu era pe loc eligibil. Și nu te supăra, dacă faptul că este tânără o recomandă, tu știi câți tineri în afară de ea sunt în Satu Mare? Dar nu au tata cum are ea! Dar să fim optimiști! Problema este că țara nu își cam permite experimente că de o vreme la 6 luni ne schimbăm guvernele.

      • Dorin Răspunde

        adevarat. Din nefericire suntem condusi pe criterii politice si financiare si nu pe criterii de inteligenta sau capacitate. Totusi,din cei care sunt in acel partid penibil,din punctul meu de vedere,este o tanara care chiar este capabila. Pe de alta parte,in ziua de azi ce poti face fara bani? Campania electorala costa ! Cei ca mine sau ca tine,probabil nu au sanse pt ca nu pot ajunge… in varful piramidei. A profitat de conjuncturi, fara doar si poate,dar nu e de acuzat pt asta,toti am face la fel.

    • Oare? Răspunde

      De prietenia dintre tatal ministrei si persoane din MAI gen fost sef servicu economic acum pensionat si bolnav precum si fost sef de serviciu secret oare nu o fi insemnand nimic?
      Sa dea Domnul ca sa fie cu adevarat un producator de alcool cinstit si corect cu taxele platite la zi!
      Dumnezeu sigur stie!

  15. Dorin Răspunde

    carer? Stii tu ceva sigur? Poti spune asta cu mana pe inima?

  16. Alex al V-lea Răspunde

    Daca tot au fost alesi in Parlament, alesii nostri ar trebui lasati in pace cu acuzatii la limita adevarului, ei sa simta ca au in spate suportul celor alesi. Ca nu stiu ce frate, cumnat sau alta rudenie a calcat stramb si cineva le aduce in prim-plan, ma duce cu gandul la “originea sanatoasa” dintr-o perioada nu de mult apusa. E multa mizerie in politica insa nu cred ca numai parlamentarii nostri sunt cei rai. Poate este ceva adevar si in bancurile de genul:
    “- Domnule Presedinte, acum o ora a murit un ministru. M-am gandit ca poate ma ajutati sa ajung in locul lui…
    – Pentru treaba asta m-ai sunat la trei noaptea? Bine, sunt de acord. Sa se faca ziua si aranjez eu cu groparii.”

  17. comentator Răspunde

    Eu atâta transmit la ministresă că ”Se lasă rău”.

  18. comentator Răspunde

    Adică ”Celelalte cuvinte” – albumul din 1992. Că nu are de unde să știe, că-i tânără. Ăia care cântă acolo îs moși, fosile.
    https://www.youtube.com/watch?v=pBJvV6zRjXY

  19. Xxx Răspunde

    @comentator. Se lasa rau…pe gura ta, daca asa vrei tu.

  20. matroz Răspunde

    @Hai ca ati epuizat subiectul,fara concluzii!Ce parere aveti de fotbal sau despre Simona Halep?Daca le lamurim si pe astea,ne apucam de treaba!!!!

  21. Jony Spargaci Răspunde

    Commenturi de rahat !!Asisderea cei care le-au scris !!

  22. Alex al IV-lea Răspunde

    @Giacomo Casanova. -1 neuron. Si zici cu alte cuvinte ca PSD-ul ar trebui eliminat.

  23. Alex al Ill-lea Răspunde

    @Giacomo Casanova. – 2 neuroni. Probabil si ALDE ar trebui mazilit.

  24. Alex al Il-lea Răspunde

    @Giacomo Casanova. – 3 neuroni. Tie cred ca si UDMR-ul iti sta in cale.

  25. Alex I Răspunde

    @Giacomo Casanova. – 4 neuroni. Apoi ar trebui terminat dupa tine PNL-ul, nu?

  26. Alex Răspunde

    @Giacomo Casanova. La urma sa ramai numai tu nenorocitule, sa ne reprezinti pe toti, nu-i asa?

  27. Alex Răspunde

    @cetatean european. Apropos de gaste si de Basescu, n-am trimis noi in Parlamentul European pe fiica lui Basescu care era recomandata de faptul ca a fost model si ca flirta prin cluburi? Ea cauta pe Google “la bella Elena Basescu” si …nu mai trebuie sa ne scrii ce gasesti.

  28. Alex Răspunde

    @cetatean european. Il admir totusi pe Putin pentru abilitatea lui de a conduce un asa Colos. Pe de alta parte se pare ca am avea oarece legaturi cu El:
    “Un jurnalist rus a declarat că are dovezi prin care poate demonstra că Putin ar avea origini românești, că s-ar trage din Moldova și că stră stră-bunicul său ar fi luptat alături de Dimitrie Cantemir. “Astfel, stră-străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost român din Basarabia şi s-ar fi numit Vladimir Putină. Vladimir Putină ar fi fost unul dintre cei 400 de soldaţi din garda personală a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras în Rusia după o bătălie pierdută la Stănileşti, pe Prut, în 1711.”

    Și dacă Valdimir Putin este în realitate Vladimir Putină? Cât de mult s-ar răstura istoria? Mai ales că Vladimir Putin este considerat cel mai puternic lider al planete”

  29. Alex Răspunde

    @Crina. Opinia publica este deja pe o pista falsa. Orice roman cu scaun la cap stie ca atunci cand doi se casatoresc cine are ceva de spus impotriva unuia din ei sa spuna atunci in fata preotului, dupa aceea sa-i taca gura. La fel daca cineva are ceva de spus despre un candidat sa spuna inainte de alegeri si in Instanta, dupa aceea sa-l lase sa-si faca treaba.

  30. Sami Răspunde

    Din păcate postacii de serviciu de la celelalte partide au sarcina de a denigra ! Dacă a greșit Fratele Ioanei ,el Răspunde ptr faptele lui! Răspunderea e individuală ,nu poate Răspunde Ioana ptr faptele fratelui sau a tatălui ei. Pîna în prezent are o conduita de apreciat .Felictiari ,putere de munca si Succes !

    • y Răspunde

      Mă omori cu ”conduita de apreciat”. Poți detalia te rog pentru că pentru mine duduia asta nu spune nimic. Doar numele. Ceva făcut, spus de ea – PLEASE, nu ceva după dictare!

      • matroz Răspunde

        @y:tu nu vezi ca au inceput sa comenteze toti neispravitii?Ce cauti intre ei?Ia pauza si citeste presa!

  31. Alex Răspunde

    @Sami. FYI-eu nu sunt postacul de serviciu al PSD-ului. EU sunt doar un cetatean UE.

  32. Lily Răspunde

    Ce bine arata viitoarea ministra satmareanca cu fratele ei in fotografie deasupra, in care scrie ca a fost arestat pentru o spaga de 500.000 de euro?!
    No comment!

  33. Alex Răspunde

    @Lily. Daca langa poza ta cineva pune o poza cu o cucuvea, inseamna ca tu canti ca si cucuveaua. Think about!

  34. Alex Răspunde

    @Lily. Dar Basescu cat de bine a aratat cand fratele sau, ginerele sau, mi se pare chiar fiica cea mare erau condamnati pentru magarii mult mai mari. N-a zis ca face un pas inapoi. Daca legea e cum e atunci sa mergem pe lege. Daca nu e buna sa fie schimbata.

  35. dica Răspunde

    …votam liste…nu persoane…sunt curios daca ar fi fost alegeri parlamentare nominale pe bune daca domnita ar fi ajuns in parlament…eu zic ca sigur NU…realizari NO COMMENT

  36. Alex Răspunde

    @dica. Dar nu ea a facut regulile jocului, le-au facut altii. Nu o poti acuza pe ea ca dupa regulile altora a razbit in Parlament.

  37. Lili Răspunde

    Frați români, concluzia este să nu învățați și să nu faceți nimic, astfel puteți ajunge miniștrii în România condusă de psd-alde+udmr!
    Vai și amar de noi și de țărișoara asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.