Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Licitație ratată pentru terenul McDonald’s. Se reia în curând

Primăria Satu Mare își pune ,,la bătaie” terenul și scoate încă o dată la licitație două-treimi din suprafața de 30 de arii, atât cât are în proprietate, cu scopul de a le da încă o șansă firmelor sau persoanelor care își doresc să construiască restaurantul McDonald’s de la Burdea. Cum prima licitație, ce a avut loc în 20 decembrie 2017, a eșuat, municipalitatea va organiza una nouă.

Astfel, câștigătorul licitației va primi un drept de superficie cu titlu oneros pe o perioadă de 49 ani  asupra terenului situat în Satu Mare zona B-dul Cloșca colț cu strada Careiului în suprafață totală de 1807 metri pătrați. Termenul pentru depunerea ofertelor pentru noua licitație va fi organizată în data de 23 ianuarie 2018.

 

12 comentarii

  1. Satmareanu' Răspunde

    Gresala mare fac. De ce nu deschid in NEPI?

    • y Răspunde

      E loc foarte bun la Burdea, poate de aia. Și la NEPI ar fi, drept vorbind. Dar acolo cine știe NEPI cu cine s-a înțeles în prealabil.

  2. c-block Răspunde

    Eu doar un lucru nu înțeleg. Am înțeles că de vreo 3 ani de zile McDonals-ul ăsta tot vine la noi. Stația de benzină fost demolată, litigiul cu o parte de teren a fost reglementată. Acum americanii ar trebui să participe doar la licitație că doar nu o să cumpăr eu terenul și o să-l donez lor. Sunt două variante. Ori le trebe și treimea de teren care e privat și ăia cer mult sau pe terenul Primăriei se cere mult. Oricum puțin îmi pasă pentru că dacă chiar vreau mâncare de plastic prefer să mănânc o pungă de plastic de la Auchan decât un hamburger care nu se strică nici după 6 luni! Cine vrea, treaba lui.

  3. Jan Răspunde

    Oricum nu va merge afacerea asa cum nu a mers nici Mol-ul.
    Locatia nu este potrivita pentru asa ceva.
    Acolo trebuia primaria sa faca un parc mic dar cochet, sau mai practic o parcare .

    • Unu' Răspunde

      Câte studii de piață ai făcut să ajungi la o asemenea concluzie?
      Că ție ți-ar conveni să fie acolo o parcare, e altă mâncare de pește!
      Cumpără terenul și fă-ți o parcare privată, să vezi câți clienți vei avea …
      plm de cobiști!

    • Bogu Răspunde

      Te contrazic. Va merge treaba de minune. Mare parte a „satmareanului” e om comod, lenes, burtos si multe frustrari de oras mic. Toate cele enumerate il vor determina sa faca coada la Mc. Tineretul vine si el, deoarece e „cool” si e gustul vestului, cel putin asa cred ei. Vorba tipica, „Macar atat sa se faca ca nu ai ce face in orasul asta”.

    • Parere Răspunde

      Mol-ul a mers perfect tot timpul era plin acolo ideea e ca nu le-a mai convenit chiria platita pe acel teren care tot crestea.

  4. Florin Răspunde

    O prostie daca l-ar face la Burdea. Unde ar putea parca lumea acolo? Ce sa mai zic, ca nici treceri de pietoni nu sunt. S-ar bloca supersensul improvizat.

  5. Gabor Răspunde

    Îl face si pe al doilea tot la Baia Mare!!!stați liniștiți!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.