Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

LIVE. Protest la Satu Mare. Sute de sătmăreni au ieşit în stradă!

UPDATE: ORA 19:30 – Protestul s-a încheiat paşnic.

UPDATE: ORA 18: 55 – Protestatarii au ajuns la sediul ALDE unde strigă: ALDE şi PSD, aceeaşi mizerie! Hoţii! Jos comunismul!

UPDATE: Ora 18:41. Peste 200 de protestatari au ajuns în fața sediului PSD unde strigă. PSD, ciuma roșie!

ORA 18:15 – Zeci de sătmăreni protestează în această oră în centrul municipiului Satu Mare Protestul este unul antiguvernamental, sătmărenii fiind supăraţi pe intenţia guvernanţilor de a schimba legile penale.

Sătmărenii s-au adunat în Pasajul Corneliu Coposu, de unde vor porni în marş înspre sediile PSD şi ALDE.

Proteste mari au fost anunţate astăzi în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

Vom reveni cu detalii.

32 comentarii

  1. androne Răspunde

    Care sute ma esti chior sau sunteți ca Informația in funcției de cine plătește. Erau 46 de #Rezist plătiți la ora.

    • NASA Răspunde

      Androne, nu cred ca nu stiti sa numarati. Mai degraba sunteti un dez/informator in slujba partidului-stat.

    • Dan Răspunde

      Lasa dezinformarile, Androne!

    • marin Răspunde

      Si eu sunt in piață pute a alcool si a rahat după astea vai de capul lor sunt manipulati in intetesul celor bogati.

    • Duie Mragnea Răspunde

      Dap, iar ne-a dat Soros 50 de lei de copil si 20 de lei de caine! Te-am facut, fraiere! Noi putem cumpara mai multe kile de zahar si faina si mai multi litri de ulei!

    • Ilput Răspunde

      Dar cand P.N.L pe plan local a marit taxele si impozitele dece nu ați strigst hoții si șobolanii.

  2. stefan Răspunde

    Respect pentru acesti satmareni!

  3. NASA Răspunde

    Androne, nu cred ca nu stiti sa numarati. Mai degraba sunteti un dez/informator in slujba partidului-stat.

  4. stan Răspunde

    Pe oricare de acolo daca il intrebi, habar n-are ce ii trebuie. Informatia corecta ar fi asa: peste 100 de ametiti n-au avut ce sa faca sambata seara si au iesit, ca oile, “la proteste”

  5. Duie Mragnea Răspunde

    Felicitari tuturor protestatarilor si respect fata de satmarenii care au mers pana la Bucuresti sa protesteze impotriva legilor justitiei si impotriva tuturor coruptilor din Parlament & Guvern!

    • aha Răspunde

      Aha, deci de aia nu-s decat vreo suta de ametiti in centru, ca restu-s la Bucuresti unde se bucura ca i-ai felicitat tu, un gunoi al societatii, impotent care vrea sa dea -uie oricui numa ca n-are cu ce. Dupa cum pute dupa tine mi se pare ca mai degraba iei decat dai…

      • Duie Mragnea Răspunde

        pentru cretinul ‘aha’: ar fi mers mai multi la Bucuresti daca tovarasul Dragnea ar fi facut niste autostrazi, dar asa au mers doar cativa, cu trenul care face peste 20 de ore.

        Unii dintre ei au dat declaratii si pentru ziare: “Ora 18.45: Un protestatar venit din Satu Mare: Nu credeam ca ies atitia bucuresteni, ma bucur! Am venit singur cu trenul.” – din hotnews citire.

        • aha Răspunde

          Ba saracule, vad ca tu stai toata ziua pe aici si injuri pe toata lumea si pe toti cei care nu zic ca tine. Ia zi tu aici cum te platesc aia care te platesc? Cu inghetata la cornet sau cu cornuri? Si mai baga-ti ciotu-n pantaloni ca nu e bun nici sa te pisi cu el… neam prost ce esti

          • Tineriada

            100 lei de postare, 50 de lei de copil si 20 de lei de caine, de la Soros!!!! TE-AM FACUT FRAIERE, NOI NU NE VINDEM PE 1 KG DE FAINA, 1 KG DE ZAHAR si 1 L DE ULEI!!!

    • satmarean Răspunde

      Facand scut in fata lui Dragnea, PSD-ul ne duce la sapa de lemn.

    • Dinu Răspunde

      Multumiri celor ce au iesit sa protesteze!

  6. Ea Răspunde

    Ati uitat de sediul UDMR! Nici ei nu trebuie uitati pentru ca sunt partasi politic la amantlacul PSD-ALDE! Jos comunistii, hotii si mincinosii! Respect celor care au iesit in strada!

  7. Tineriada Răspunde

    Am gasit la pesedeu spagari, borfasi si masina de furat automata!!!

    • Satmarean Răspunde

      Dar pe timpul lui Base ce s-a intamplat? Chiar sunteti orbi?

      • Tineriada Răspunde

        Basescu e un pesedist mascat, altfel nu l-ar fi pus pe Ponta premier! Iar Dragnea e tovaras cu Base, doar a fost invatacelul sau in PD, dupa care a trecut in PSD!!! CHIAR SUNTETI ORBI???

  8. Adinutza Răspunde

    Trebuia sa iesiti pentru voi pentru salariile voastre când au fost tăiate, pentru copii vostri ,pentru spitalele închise,iar oamenii mureau pe treptele lor toate dăruite de Base Udrea Vianu Blaga si toata trupa de hot.Auzi tu pentru ce ies ei pentru legile justiției(oricum fac cum vor ei)Tot marii scapă indiferent de partid doar oamenii simpli le simt la orice graseala.Iesiti dragilor in frig e dreptul vostru dar pe ei ii doare la patina de voi.Da iesiti pentru binele si drepturile voastre nu pentru legile …lor

  9. cârcotaş Răspunde

    Văd că unii acreditează ideea că mişcările din stradă se execută la comanda şi plata cuiva care le-a scrântit mintea oamenilor.Cu excepţia revoluţiei din 89 nu prea au fost mişcări civice în România(nu pun la socoteală piaţa Univ. şi mineriadele care ne caracterizau atunci) pentru că noi nu avem această cultură a protestului.Dacă se poluează un râu în Germania iese lumea-n stradă.La noi dacă ieşi pentru aşa ceva eşti luat de prost şi pierde-vară(dacă e vară).Pe justiţie trebuie să fie consens naţional nu dezbinare.Dar când eşti pus să accepţi că mărturia mincinoasă nu va fi pedepsită cu închisoarea numai ca să scape Tăriceanu de problemă nu e-n regulă.Pragurile valorice privind corupţia sunt puse pt. a încuraja corupţia şi a-l scoate pe Dragnea de sub urmărire penală…etc.,etc.,Prima dată când mi-am dat seama că e o problemă cu poporul ăsta a fost imediat după revoluţie când a început să se manifeste ostil faţă de pluralitatea politică şi de opinii.Şi n-am scăpat de acele apucături.E dureros să constat asta.

  10. pastorita Răspunde

    Este de admirat aceasta mobilizare,dar oare doar legile justitiei sunt problema?
    Nu trebuiau enumerate si altele cum ar fii; sanatate,invatamantul,mediul,transpoturile,nivelul de trai scazut sub medie,parlamentari alesi de noi,care nu ne mai reprezinta drepturile ci numai interesul lor,cresterea euro nejustificat de mult,ce aduce oamenii cu rate in sapa de lemn,cresterea inpozitelor si taxelor,salariile si pensiile speciale ale acestor trantori care au secat bugetul tarii,copii care mor de boli candva tratabile,si multe altele??????
    Si nu inteleg de ce nu ies la fiecare grozavie facuta de acesti guvernanti??
    E bine si acum dar pt ca i -au lasat pe acesti guvernanti sa faca ce vor si nu le-a pasat,cam greu ii va intelege cineva ce vor!
    Trebuie taxati imediat,au facut ceva contra si in defavoarea poporului,iesit in strada si spus,nu sa ii lasi atata timp,si te trezesi ca esti muritor de foame,si aoleo ce ma fac???
    Somnul natiunii naste monstrii!!!!

  11. Adinutza Răspunde

    Legea ar trebui sa fie lege pentru toti!Gândit-va câti merita sa stea inchisi la cât au furat?Eu as propune un top zece cei mai mari hoti din tare sa vedem cum ar arata?Am exemple:Base,Udrea,Dragnea,Videanu,Blejnar,Blaga,Bica ,Robert Anastasie..etc etc…Bani furati de la noi,de la statul român la care cotizăm toti.Consficate averile imense furate de ei.
    Ieșim pt.procurori?Cati oameni au fost inchisi pe nedrept iar cu hoții cei mari stau prin restaurante….Pe lângă ca au salarii nesimțite majoritatea i-au șpagă(sume colosale)sunt destule exemple…La zdup cu toti care au furat indiferent de culoarea lor politica…

  12. Unu' Răspunde

    Îmi place cum se zbat cârcotașii pesedisto-aldiști să semene zânzania!
    Felicitări tuturor protestatarilor!

    Duie Mragnea!
    PUIE MSD!
    CUIE MOICA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.