Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

LISTA. Parcările şi străzile din Satu Mare ce urmează să fie modernizate în 2018

Pe lista de investiții pentru anul 2018, Primăria municipiului Satu Mare a marcat foarte clar opțiunea modernizării parcărilor din oraș. Astfel, municipalitatea continuă să-și îndrepte atenția pe infrastructură, iar reabilitarea parcărilor reprezintă cu adevărat un target important.

Proiectul prin care primăria a început să redea o oarecare strălucire cartierelor sătmărene continuă și în acest an, iar sătmărenii, care oricum plătesc o taxă importantă de parcare atunci când ies în oraș, vor avea un loc decent de parcare atunci când vor reveni la domiciliu.

Vă prezentăm în continuare lista cu parcările și străzile din Satu Mare ce urmează să fie modernizate în 2018:

 

 

De asemenea, Primăria are în vedere și următoarele investiții, în limita bugetului:

2 comentarii

  1. Sergiu Răspunde

    Buna ziua
    Garajele din spatele blocului C12 strada Careiului cand vor fi desfiintate si create parcari decente?

  2. kowalski Răspunde

    Din punctul meu de vedere cvartetul cu Nr.26 e cel mai aglomerat cu masini, fara locuri de parcare in curte sau pe strazile alaturate. Foarte multi parcheaza pe spatiul verde, neavand alte solutii, dar adevarul e ca multi ocupa si cate 2 locuri ca le doare undeva de ceilalti . Intr-adevar garajele erau ilegal construite cele mai multe pe spatiul verde ca sa nu vb. de estetica lor, etc., dar macar aveai unde sa tii masina in siguranta (vezi grindina din 2015 dupa demolarea garajelor). Vazand lista, sa-mi explice si mie cineva de unde diferenta de aproape 50.000€ intre cvartetul 26 vs 27? Pai 27-le e ocupat pe jumatete de scoala L.Blaga, cabinetele medicale, spatiul de joaca si terenul cu iarba sintetica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.