Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Poliția și inspectorii RAR fac ravagii pe șosele. Controale la sânge pe drumurile Sătmarului!

O acţiune care a vizat verificarea stării tehnice a autovehiculelor care circulă pe drumurile publice a fost organizată ieri, 9 ianuarie, pe raza localităților Botiz și Agriș de către polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român Satu Mare.

În cadrul acțiunii poliţiştii au aplicat 23 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 4 930 de lei. Ca măsură complementară aceștia au dispus ridicare a două certificate de înmatriculare pentru anvelope uzate și pentru montarea de lumini de altă intensitate.

De asemenea, și polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au organizat la data de 9 ianuarie, o acțiune pe linia neacordării priorității de trecere pietonilor, ocazie cu care au fost suspendate 5 permise de conducere și au fost aplicate în jur de 20 de contravenții, având o valoare de peste 2 700 de lei.

Iar polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au acționat pe drumul național 19 pe linia nerespectării regimului de viteză de către conducătorii auto, în urma căreia au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 1 4715 de lei.

Totodată au dispus măsura reținerii permisului de conducere în 6 cazuri, 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză maxim admis, acesta fiind depășit cu peste 50 km/h, unul pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și unul pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

Sursa – IPJ Satu Mare

20 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Foarte bine. Eu sincer va multumesc.

  2. Unu' Răspunde

    Slăbuț! Dacă se puneau pe treabă serios cei de la RAR, puteau aduna dublu în doar o oră, la câte sicrie ambulante și poluante sunt pe drum!
    Iar despre poliție, ce să zic, la câte accidente sunt în oraș zilnic ar trebui organizate cel puțin 2-3 asemenea sesiuni!

  3. Dr. Pilot Răspunde

    Corect.
    VW Golf 3..vento..bmw seria3..opel astra ..ford focus…..gunoaie japoneze..suzuki..mitshu…toate sub anul 2002..pe loc as rupe certificatul.
    Masini sicriu fara valoare.
    Ahhh…cei cu volan pe dreapta idem…si daca din 2017. Volan pe dreapta egal ZERO

    • Norick for President Răspunde

      Ai ce rupe cand varsta media ii de aproape 15 ani.
      http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1481/21327/15899341/2/untitled.jpg

    • X Răspunde

      Tu ai masina mai noua ? Si te dai mare

      • X Răspunde

        Dr. Pilot ai cumva un golf 7?

        • Dr. Pilot Răspunde

          Nu am Golf 7. Lucrez la atelier auto pe Lucian Blaga de 17 ani, si mai mari gunoaie decat grupul VW, audi ..nu cred ca exista…poate BMW-ul.
          Am masina frantuzeasca Leul, nu am ce comenta masina din 2007, caroserie galvanizata, fara rugina. Altceva ce sa zic…luati va vechituriile din west.

    • Jan Răspunde

      Mai Dr. Pilot da mare “roman patriot” vrei sa pari a fi : dupa tine singura masina “adevarata” este Dacia , restul sint niste gunoaie… !?!?
      Nu vrei sa intri cumva in politica ?

    • abc Răspunde

      Mare expert ești. Te rog să-mi arăți o mașină japoneză în trafic mai vechi de 8 ani! Așa sunt concepute că nici nu le mai poți repara. Merg zeiss până la termenul de garanție după care poți să iei altul. În rest sunt de acord. Sunt niște jafuri de audi, beemveu etc. în trafic că nici sicrie pe patru roți nu le poți spune. Dar e jmeker băiatu!

  4. Tibi Răspunde

    Nu te supara dar e plin cu epave la noi.
    Masina mai veche de 10 ani NU as lasa sa inmatriculeze.
    Avem 500 de euro in buzunar si ne cumparam masina, scuze EPAVA.

  5. cârcotaş Răspunde

    Nu ştiu exact dar citind despre accidentele de circulaţie nu mi s-a părut că se produc accidente din cauză că-s vechi maşinile sau cu defecţiuni.Viteza,neatenţia la volan,alcoolul,starea drumului,oboseala la volan,pietoni,animalele şi atelajele pe drum,nerespectarea regulilor de circulaţie sunt cauze înaintea accidentelor provocate de maşini cu defecţiuni majore.Nici bolile coronariene nu produc semnificativ accidente.Adică dacă ai tensiune îţi anulează carnetul dar dacă te prinde cu 150 la oră te amendează.E corect?

  6. onde comprar liponow Răspunde

    Os consequências foram redondamente diferentes do LipoNow. https://www.youtube.com/watch?v=2wkedPoCzEs

  7. pastorita Răspunde

    Cunosc masini vechi care sunt intretinute si meg brici,si mergi la drum lung cu ele,si nu te lasa!!
    Aici este altceva la mijloc!
    Nicidecum poluarea,sau vezi doamne ca sunt vechi!!!
    Aici este interesul fabricilor auto care nu au vanzari pe cat se asteptau,intr-o tara saraca,interesul bancilor sa dea credite pt masini noi,leasing,pt masini electrice,parca acelea nu ar polua???? Sa ne inchipuim o pana de curent generata de un ger napraznic,sau o calamitate?
    Ce faci cu ele? Nu tot cu combustibil le alimentezi? Nu tot poluezi??
    Ce mizerie? Eu una nu m as urca in asa masina!
    Prefer una din 1995 e perfecta,toate reviziile si la un accident tabla e mult mai rezistenta ca a uneia de dupa 200 0, asa ca sa nu mai ne dam in cap unul altuia,ca totul este pt buzunarul celor care au interese grele pt banii lor,nu pt vezi doamne siguranta noastra!!!

    • Unu' Răspunde

      Da sigur, Soros, flacăra mov și extratereștrii sunt de vină!
      Stimată doamnă (după nick și după prostia de care dați dovadă în postări, cu riscul de a părea misogin, deduc că sunteți femeie), probabil matale îți place să deschizi geamul și în loc să aerisești să-ți intre fumul de la așapamentele mașinilor vechi, sau cînd ești în mașină și ai o bombă de asta ecologică în față, să sari ca ars să oprești ventilația, dar mie nu-mi convine! Am copil mic și nu pot să merg cu el pe stradă deoarece îmi tușește întruna când trece pe lângă noi o bombă de-asta!
      Și nu-mi convine nici ideea de a transforma țara în groapa de gunoi a europei!

      • y Răspunde

        Deja de mult suntem groapa de gunoi a Europei.

        • Unu' Răspunde

          Așa e, am început prin anii ’90 cu electrocasnicele și cu hainele iar acum continuăm cu mașinile!
          Recunosc, și mașina mea e adusă din Germania, dar e pe benzină, are 11 ani (o am di 6 ani!) și la cel mai mic semn de problemă fug la mecanic cu ea! Și deja caut înlocuitor pentru dânsa …

          • y

            Așa am și eu @unu. Mașină second-hand din Germania din 2007, adus în 2009 și de atunci am grijă de ea. Să nu spun că n-am reușit nici acum să bag atâția km în ea cât până în 2009! Circul doar prin apropiere. Și eu caut alta deja, dar nu iau jafuri.

      • Carmen Răspunde

        Copilul tuseste din cauza alergiei pe care l-a dobindit din cauza detergentilor “ultra moderne”,a aditivilor ( E-uri) si alte substante “plastice” din mincare ,al stilului de viata sedentarist in fata calculatorului etc.Nici masinile noi cu EURO 5 sau si mai mult nu scot aer curat pe teava de esapament.Vezi cazul (scandalul) Volkswagen din SUA. Era vorba de masini nou-noute.

        • Unu' Răspunde

          Serios?!? Wow, asta n-o știam!
          Probabil face reacție psiho-somato-chimică cu parfumul filtrelor de particule sparte de la unele mașini mai bengoase (era să zic jegoase!)!!!
          Duduie, ia du-te mata și te informează oleacă ca mai apoi să poți abera mai pe subiect!

          Până ajungem în zone mai dens circulate copilul n-are nimic, și când ajung cu el în zone mai aglomerate (gen piața mare, centru) abia-l mai pot opri din tuse, tu adi vina pe detergenți? De unde știi tu ce fel de detergenți am folosit eu?!? Crezi că toți folosim Bonux? Poate că am folosit detergenți bio hipoalegici, speciali pentru copii … Poate …

  8. para que serve o cha da vida Răspunde

    6 melhores chás que ajudam a ausência do que baldão. https://www.youtube.com/watch?v=4WZILQEdT7I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.