Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Poliția vânează taximetriștii ,,ilegali”. Controale de amploare pe raza municipiului Satu Mare

În cursul zilei de vineri, 26 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune privind depistarea conducătorilor auto care desfășoară activități de taximetrie fără a poseda atestat profesional taxi.

Astfel, au fost identificate 10 persoane cu vârste cuprinse între 24 și 62 de ani,  care desfășurau activități de taximetrie, pe raza municipiului Satu Mare, fără a poseda atestat profesional taxi, fiind sancționate contravențional.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

7 comentarii

  1. kovacs Răspunde

    felicitari! trebuie mai des astfel de actiuni! am avut de lucru foarte mult dupa ce s-au retras colegii fata acte si autorizatii de functionare!

  2. Kereskeny Tarr Răspunde

    Faceți razie și la autoutilitare, dubițe și camioane pana in 7.5t. Majoritatea celor ce efectuează mutări diverse sunt transportatori ilegali.

  3. Taxi 4 Ever Răspunde

    Aceste controale ar trebui sa faca patronii companiilor de taxi..gen Fanea si Oszkar.
    Dnul Oszkar a declarat public pe Itv ca angajeaza si soferi fara atestat, din cauza ca este lipsa de soferi.
    Si eu am lipsa de bani dar nu ma duc sa FUR !!!

  4. satmarean Răspunde

    Dar oare cine îi verifică pentru condiții ce le oferă? mai exact VIP TAXI are o mulțime de mașini foarte murdare și neîngrijite de ți-e silă să te așezi în ele!

    • Unu' Răspunde

      Piața! Nu-ți place mașina, nu te așezi în ea! Dacă a venit la comandă, refuzi comanda și ceri o mașină curată, dar e vina ta că folosești serviciile unei firme care are asemenea mașini!

  5. gheorghe Răspunde

    Asa este ,au masini de toata jena si soferi murdari cu haine ponosite ,nebarbieriti si nespalati…miroase in masinile lor ca in cocina.Am mers cu unul tot de la vip si nu i se inchidea usa din dreapta fata…a trebuit sa o trantesc de trei ori pana s-a inchis.Cum primesc aceste masini agreerea rar?Nu ma mai mira nimic in orasul asta….paraca am fi in westul salbatic fiecare smecher face ce vrea el iar fraierii(adica marea masa de oameni)sunt nevoiti sa suporte toate mizeriile lor.Nimeni nu a reusit sa rezolve in romanica problema taximetriei cu toate ca unii au anuntat cu surle si trambite ca vor rezolva aceasta problema.

  6. ciprian Răspunde

    Primaria ocrotește un sistem care miroase urât….o mafie care trebuie starpita si si inlocuita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.