Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Pregătiri pentru deschiderea pârtiei de la Luna Șes. Anunțul salvamontiștilor

Reprezentanții Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare, ajutati de colegii de la ASM Baia Mare au inceput inca din acest sezon, activitatile de pregatire profesionala la Suior, Maramures, în vederea perfecționării. Astfel, pe când domeniul de la Luna Șes va fi schiabil, salvamontiștii vor fi pregătiți, iar sătmărenii care vor fi prezenți la deschiderea pârtiei vor avea parte de o supraveghere atentă.

,,Siguranța celor care își vor petrece timpul liber practicând sporturile de iarnă pe viitorul domeniu de la Luna Șes este obiectivul principal al Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare! Îndeplinirea acestui obiectiv cere efort și foarte multă muncă. Experiența se formează în ani de zile și cu toate astea fiecare zi aduce provocări noi care necesită soluții rapide. Fețele mereu zâmbitoare din poze ale salvamontiștilor ascund de multe ori oboseala și efortul depus pentru pregătirea pârtiilor.

Activitățile încep la 5 dimineața și se termină de multe ori după miezul nopții și constau în montarea plaselor de siguranță, a celor de dirijare, a balizelor, a indicatoarelor, a elementelor de protecție pe piloni și lăncile sistemului de zăpadă artificială, supravegherea tunurilor mobile….multe altele!

Asigurăm publicul sătmărean, că la deschiderea pârtiei de la Luna Șes noi salvamontiștii SPJ Salvamont Satu Mare vom fi bine pregătiți!”

9 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Nu suna rau stirea. Pentru unpic de antrenament e ok.

  2. flo Răspunde

    Cand se va deschide partia?

  3. Costin Alexandru Răspunde

    Va salut!
    In legatura cu acest articol va rog sa ma contactati la 0721 774177
    Alex Costin Salvamont Satu Mare

  4. florin Răspunde

    joi la vara se va deschide partia, imaginile sunt de la alta partie, pe cea de la luna ses acum se defriseaza padurea

  5. Pop vasilem Răspunde

    A inception lucrarea la partie acum 30 de ani.Peste 30 vom skya …..

  6. Radu Răspunde

    Mult bla bla… Se agita autoritățile ca vine Dragnea și iar vor sa își facă poze la Luna Ses, sa ne promită pod peste Someș și centura de ocolire etc… Etc…

  7. Ciprian Răspunde

    Se termina iarna până deschideți voi….

  8. SM Răspunde

    STATI !!!!

    Nu va grabiti spre Luna Ses….Pozele sunt de la Suior. 🙂
    Pentru schi la Luna Ses, cred ca e nevoie sa asteptam o noua era glaciara :)))))

  9. relu Răspunde

    Nu pot sa cred cata minciuna exista in acest judet !Ati pozat cu tunurile de zapada de la Suior sa u Cavnic si prostiti lumea de 15 ani!In 3 ani de zile ati promis in 2004 ca o sa fie utilitatile pe teren! Dupa 15 ani nici urma de utilitati si nici nu stie proprietarul unde are terenu!Mai bagati penalizari la impozit si nu ati facut nimic pt banii furati de la noi!Rusine Nationala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.