Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

PSD Satu Mare salută susținerea UDMR pentru noul Guvern. Coaliție și pentru Satu Mare?

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat luni, după şedinţa grupurilor parlamentare, că formaţiunea pe care o reprezintă a hotărât să acorde o şansă coaliţiei PSD-ALDE la votul pentru învestirea Guvernului. Partidul Social Democrat Satu Mare salută susținerea UDMR pentru noul Guvern, această apropiere dând naștere unor speculații privind o eventuală coaliție pentru Satu Mare.

,,Salutăm anunțul UDMR de a vota pentru învestirea Guvernului Viorica Dăncilă! PSD Satu Mare a susținut toate proiectele de dezvoltare în localitățile conduse de primari UDMR, inclusiv în municipiul Satu Mare, așadar este firesc ca UDMR să susțină Guvernul PSD!

Vom susține în continuare toate proiectele care au scop dezvoltarea localităților, indiferent de culoarea politică a primarilor, și îmbunătățirea nivelului de trai a românilor!

Reamintim că Guvernele PSD au finanțat în ultimii doi ani în Satu Mare cele mai mari proiecte de infrastructură din ultimii 28 de ani”, a anunțat PSD Satu Mare.

 

 

10 comentarii

  1. Viorel Răspunde

    “Ei aduc in judet bani de la guvern!!!”- cel mai grosolan fals. Ei (PSD-ALDE) vorbesc de banii si contributiile tuturor celor care platesc impozite. Sau poate fi interpretata fraza ca si o amenintare resp mod de gandire: daca impartiti puterea cu noi atunci primiti bani voi, primariile. Daca nu, atunci adio de bani.
    PSD-ALDE au dovedit in ultimii 6 ani de cand practic sunt la guvern cati bani “au adus” in judet- se vede unde s-a ajuns sub conducerea lor. Rezultat: zero barat. Nu s-a miscat mai nimic in era Stef-Coica. Comparati sumele “aduse” cu cele 60 milioane de “euroi” ale lu’ Olguta numai pt stadionul “Oblemenco de Craiova”… acolo sunt banii Dvs ( vorba lu Base…). Iar acum , dupa ce au luat 20-30% din bugetele locale, va incepe jocul ” ciolanului” cu sfoara: ia sa vedem cum dansati- nu ne place, nu va dam bani. Acum va demara actiunea perfida de cumparare/ convingere a primarilor din opozitie sa se indrepte catre “mama grasa si banoasa cu fusta rosie (“cica guvernu”) care imparte banutii” .
    Iar UDMR-istii- vai de capul lor. Nu ii convine concubinajul, dar n-au alta barca in care sa sara (barca PNL USR nici nu se intrevede pe orizont, au disparut de pe radare). Asa ca raman “fideli” in aceasta casatorie nefasta si plang cu lacrimi de crocodili pe “umerii lu Hunor al lor” ca nu au bani la bugetele locale. Asta este, dragilor mei, casnicia are si partea dulce si cea amara… iar partenerul de acum este si “nespalat si pute a transpiratie putin”, dar voi l-ati ales. Pentru urmatorii ani va rog sa zambiti…

  2. satmarean Răspunde

    Din start, e cel mai slab guvern.E guvernul EXTENSIA VIDELE.

  3. un cetatean Răspunde

    desi sunt maghiar.
    muie UDMR un partid fara caracter

  4. un bou Răspunde

    CIUMA ROSIE SUSTINE UN INFRACTOR 50% DIN PARTID CU ANTECEDENTE PENALE CEALALTA 50% SEMIANALFABETI SI TOTI FURA DE LA POPOR IN PUSCARIE CU TOTII GUNOAIELE

    MUIE UDMR, TOTI SUNTETI NISTE GUNOAIE FARA COLOANA VERTEBRALA!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. marka Răspunde

    Aveam o parere mai buna de UDMR,daca te inhaitezi cu hotii..si tu esti hot..

  6. ioan Răspunde

    Adică PSD salută BĂȘCĂLIA pe care a făcut-o UDMR față de programul de guvernare al PSD-ului! Sau altfel spus MULȚUMIM CĂ NE-AȚI JIGNIT! Tare de tot! Totală lipsă de DEMNITATE!

  7. giovanni Răspunde

    UDMR ar trebui să meargă sa guverneze in ungaria câte partide românești sunt in ungaria atâtea sa fie si las noi ?

    • Norick Răspunde

      Ha ha ha inteligent comentariu. Felicitari 😉 😉 😉
      P.S. iar fratii nostri din Italia/Spania /Franta etc. sa lucreze la ei in zona (drexi , gp sofa , unicarm etc. etc. )
      Nu de alta, dar asta tot reiese din cele scrise de catre Tine…. :-))))

    • Alin Răspunde

      Givanni si tu che cazzo cauti in italia? Mars acasa la sapat))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.