Ultima actualizare: azi, 12:45
Locale

Scandal la Spitalul Județean. A murit un copil de un an

Scandal la Spitalul Județean din Satu Mare. Un copil de un an și jumătate a murit astăzi în condiţii încă neclare, după ce a fost dus de Urgenţă cu probleme respiratorii. Familia sa, din Stâna, s-a adunat la intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a cere lămuriri.

Potrivit surselor PortalSM, copilul de un an şi jumătate a ajuns la Urgențe aseară, înn jurul orei 22:30, cu ambulanța. Medicii i-au pus diagnosticul de varicelă, el având 39 temperatură.

După circa circa 45 de minute, mama lui văzând că e mai bine, a cerut să plece acasă, având în vedere că la Urgențe mai era un bărbat din Stâna care i-a luat cu maşina.

Azi dimineaţa însă, starea fetiţei s-a agravat din nou. La ora 6 el a ajuns din nou la Urgenţe. Era conştient, respira bine, medicii spun că şi zâmbea.

Ulterior însă, la ora 9,15 starea i s-a înrăutăţit brusc, iar medicii au vrut să-l transfere la o clinică specializată din Cluj, doar că între timp copilul a decedat.

Conducerea Spitalului şi a UPU fac acum cercetări pentru a vedea exact ce s-a întâmplat, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Constantin Demian. A fost sesizată Comisia de analiză a deceselor pentru a vedea exact despre ce este vorba.

Vom reveni cu detalii.

 

 

7 comentarii

 1. Norick for President Răspunde

  Atat am vrut sa aud, medici pun diagnostic daca zambeste sau nu copilul.

 2. Nelu Răspunde

  Acum nu iese dintarosul on strada ???nu mai are interes să fie prostit de Span.Domnu Cocean te visezi director de spital de psihiatrie.

  • moscraciun Răspunde

   taci papici din gura! te stie tot orasul ca tu si rat aveti probleme cu Calin pentru ca e un profesionist comparativ cu voi! Stati in banca voastra

   • Adery Răspunde

    Sigur un profesionist desăvârșit ca si elefantul Spinu regalistul moralist cu grade de informator.

  • Primar Răspunde

   Toți nebunii sunt băgați înseamnă,am ajuns să comentăm faptele unor medici inexistenți ca Culcean sau Papici.Ce au facut ei pentru noi sătmărenii doar scandaluri si intrigi.

 3. Carol Răspunde

  Habar nu au de cea ce fac sau ar trebui sa faca!!! Specialisti cu Diploma pe Bani

 4. sad Răspunde

  Este nasol cand medici nu isi dau interesul si dau un diagnostic fara prea multe investigatii si fara cunostinte si baze solide. Este nasol si stupid cand vin o seama de medici plictisiti si nu iti dau importanta si trebuie sa revi a doua oara si o alta mana de medici sa se dea peste cap de a repara gresala primei maini. Este stupid sa mergi la urgenta cu o problema si cu o sumedenie de ganduri in legatura cu boala pe care o ai sau o au cei adusi la urgenta si medicul cu o fata acra sa te mai demoralizeze cu un comportament rece, inuman ,scarbit ca mai are un pacient.Este nasol ca in astfel de cazuri nu sunt facute cercetari cum trebuie si luate masuri serioase.Este nasol dar din pacate alti nu avem si nu avem un alt sistem.
  P.S. Eset rusinos ca un pacient cu o problema ce ii depaseste pe medici din Satu Mare , ajunge in Cluj si de acolo dintr-un cabinet se aude “ce se lucreaza in spitaul ala din Satu Mare, acolo sunt strungari, taplari sau medici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Agenții economici, obligați să anunțe Primăria înainte de a demara perioada soldărilor la produsele sezoniere

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștința agenților economici faptul că au obligația, conform actelor normative în vigoare, să anunțe...

Închide