Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Scandalos! Angajat de la Protecția Copilului a întreținut relații intime cu o tânără internată

Scandalos! Angajat de la Protecția Copilului a întreținut relații intime cu o tânără internată. Situație complicată la Centrul de Îngrijire și Asistență ,,Alexandru” din municipiul Carei. Unul dintre instalatorii centrului a întreținut relații sexuale cu o tânără, de 19 ani, beneficiară a instituției. Deși inițial se vorbea despre un posibil caz de viol, lucrurile s-au dovedit a fi mult mai încurcate. 

Transferată în urmă cu puțin timp la Centrul de Îngrijire și Asistență ,,Alexandru”, tânăra, de 19 ani, care suferă de probleme comportamentale, a fost cea care a povestit unei infirmiere despre relația intimă pe care a avut-o cu instalatorul centrului. După scurt timp, informația a ajuns la șeful Centrului de Îngrijire care a anunțat mai apoi Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, iar instalatorul în cauză a fost concediat, însă nu înainte de a i se lua declarația.

Instalatorul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a recunoscut de asemenea cele întâmplate, însă pretinde că tânăra a fost întru totul de acord cu actul sexual. Acesta a mai menționat că cele întâmplate nu au avut loc în timpul programului și nici în incinta centrului.

Conducerea DGASPC Satu Mare a precizat că acest caz a fost preluat de poliție.

 

 

 

 

9 comentarii

  1. Zece Răspunde

    La 19 ani??e majora..

  2. comentator Răspunde

    Da, e majoră @zece, dar nu e în deplinătatea facultăților mintale. Știi ce handicapați sunt acolo? Te sperii! Unul nu este normal, întreg la minte! Probabil tot tam-tam-ul ăsta pe care eu nu înțeleg a pornit de la faptul că proasta s-a lăudat.

  3. Zece Răspunde

    Pai la protecția copilului sunt ținuți cu probleme mintale?minori..majori?

    • comentator Răspunde

      90 % sunt pui de țigani la care mă-sa a tras bronz și pe timpul sarcinii. Ce vrei să iasă, Einstein? Acolo sunt ținuți asistații sociali care au peste 18 ani și n-au ce face cu ei. Dar mai bine decât pe stradă. Vai de capul tău, te crucești dacă îi vezi!

  4. giovanni Răspunde

    Gunoaiele si si raspund de copii nostri si ne spun noua cum sa ii crestem si daca ii crestem bine sau nu,nemernicii dracului ?

  5. pastorita Răspunde

    Subscriu la comentariul lui giovani!!!!

  6. Bahu Răspunde

    Dacă are probleme comportamentale înseamnă că acel nemernic s-a aprofitat de ea ! La pușcărie cu el ! Norocul este că s-a aflat și o felicit
    pe asistenta care a denunțat asta. Cine știe câte cazuri de violuri se ascund în asemenea structuri .

  7. bobo Răspunde

    DEMISIAAAAAA D-NA DRAGOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.