Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

VIDEO. Ca pe gheaţă astăzi în judeţ. Acul de la kilometraj urcă mai ceva ca la Formula 1

Ca pe geaţă astăzi în judeţ. Un sătmărean, cititor PortalSM, a filmat carosabilul alunecos din județ în această după amiază, după căderea zăpezii. Pe strada respectivă, din comuna Păuleşti, nu a trecut până la acea oră niciun utilaj care să împrăştie soluţie antiderapantă sau măcar sare cu nisip.

Sătmăreanul controlează destul de bine autoturismul şi arată că drumul este ca şi acoperit cu gheață. Practic când apasă brusc accelerația roțile patinează pe carosabil şi acul din bord trece rapid peste 100 de km/h. Evident că maşina nu s-a deplasat cu această viteză, ci kilometrajul a urcat la cât de repede se învârteau roţile pe carosabil.

Aşadar, şoferii trebuie să foarte atenţi, dacă drumarii nu sunt! Mai multe maşini au intrat astăzi în şanţ.

Video: Orosz Roland

9 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Asta da masina , asta da filmare ! Cica ” ca la Formula 1 “… :-)))))

  2. Unu' Răspunde

    Ăsta se plânge că la el pe uliță n-a ajuns încă nici o mașină de deszăpezit, iar cei din sătmarul nostru milenar se plâng că firma care are contract de deszăpezire a împrăștiat material autoderapant preventiv, când era (doar) o avertizare meteo …
    Deci nici cum nu e bine…

    • Carmen Răspunde

      Acesta pot sa confirm si eu.Pe la ora 11 cind inca soarele stralucea printre nori,pa str Iuliu Maniu trecea un utilaj care imprastia la greu sare ( ca ne protejam mediul inconjurator) si nisip.

  3. y Răspunde

    Nu e uliță, cred că e drumul național care traversează Botizul. Dar totuși cu ce viteză vrea să mergă în localitate mai ales pe vremea aia? Vâd că încearcă 100 km/h.

    • SM Răspunde

      Nu e in Botiz ci in Paulesti, si nu e drum national ci Judetean (deci pentru asta ar trebui sa “multumim” Consiliului Judetean) dar nu asta e foarte important, ci iresponsabilitatea celui care conduce si care filmeaza cu telefonul mobil in timp ce rupe aderenta prin accelerari bruste. Nu e deloc constient ca asa cum se rupe aderenta la accelerare brusca asa se rupe si la franare. Constat ca masina este de generatie mai veche fara sistem antipatinare (ASR) probabil si fara ABS. Si ne mai miram ca se produc evenimente rutiere soldate cu victime….. Pana pe sosele circula iresponsabili vor fi mmulte evenimente.

  4. Eheee Răspunde

    Since e cel mai interesant e ca baiatul asta rupe aderenta si asa scazuta a masinii in timp ce si filmeaza… si dupa aia ne intrebam de ce sunt atatea accidente

  5. Cățelul traficant Răspunde

    Acul vitezometrului poate. Halou.

  6. Alex al V-lea Răspunde

    Asta este, daca imprastii materiale antiderapante inainte de a ninge cu o ora, te fotografiaza un “bou” ca risipesti banii contribuabililor.

    • Carmen Răspunde

      Prognoza meteo are o anumita probabilitate.Daca nu ar fi nins,Florisalul ar fi adunat ceea ce a imprastiat.Acum le-a iesit socoteala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.