Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Mai pregătiţi ca niciodată! Florisal împrăştie soluţie înainte să ningă!

Mai mulţi sătmăreni au postat astăzi pe reţeaua de facebook fotografii şi filmări cu utilaje ale firmei Florisal care împrăştie soluţie (clorură de magneziu), împotriva alunecării. Doar că majoritatea şi-au exprimat revolta cu privire la faptul că soluţia a fost împrăştiată fără a fi precipitaţii.

De cealaltă parte, reprezentanţii Primăriei susţin că Florisal a acţionat foarte bine, din moment ce aveau o avertizare meteo care a anunţat faptul că peste o jumătate de oră va începe să ningă şi va fi lunecos, şi a împrăştiat soluţia respectivă preventiv.

sursa video: Vocea Sătmărenilor

2 comentarii

  1. un bou Răspunde

    profesionalism sau idiotenie???? ei zic profesionalism, inclusiv primaria (pai ei sunt pe o mana cu florisalul ca doar impreuna ne-au furat prin taxa ilegala sa nu uitam!!!!!!!!!!!!!!!!), eu ma intreb ce rol are nisipul sub zapada??? si daca are rol atunci de ce pana acum se imprastia peste zapada si nu sub???

    • Unu' Răspunde

      Nisipul e amestecat cu sare, sarea topește zăpada iar rezultatul s-a văzut clar, pe unde a fost împrăștiat materialul nu s-a strâns zăpada pe carosabil, iar pe unde n-a fost împrăștiat nimic, azi dimineață era patinoar!

      Eu consider că au făcut bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.