Ultima actualizare: azi, 20:42

radare Satu Mare
Locale

Vitezomani prinși de polițiști. Goneau cu peste 100km/h în localitate

Vitezomani prinși de polițiști. Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare organizează frecvent acţiuni pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

O astfel de acţiune a fost organizată ieri, 8 ianuarie, pe drumurile publice din județ. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat o infracţiune şi 92 de sancțiuni contravenţionale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 14 700 de lei. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării opt permise de conducere, din care 3 pentru depășirea limitei maxime de viteză cu peste 50 km/h, 3 pentru depășire neregulamentară și 2 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor.

 Astfel, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar 3 conducători auto cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, care circulau cu viteze cuprinse între 103 km/h și 114 km/h, în localitățile Iojib, Turulung și Ciuperceni.

Sursa – IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Trei Răspunde

    Deja sunteti obositori cu știrile astea de 2bani cu poliția permisele si amenzile!!

  2. Marcus Răspunde

    O nimica toată 114/ora.problema e ca mai trebuie și frânată mașină pentru a evita eventualele pericole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.