Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Wizz Air a transportat milioane de pasageri în 2017. Sătmărenii au contribuit la reușita operatorului

În 2017, Wizz Air a transportat, la nivel național, peste 6,8 milioane de pasageri din România, în creștere cu 28% față de anul precedent. Aeroportul Satu Mare a fost și el luat cu asalt de un număr considerabil de sătmăreni care, pe parcursul anului trecut, au umplut aeronavele Wizz Air pentru a călători pe tărâm britanic, la Londra. Pentru 2018, operatorul low-cost va avea 8,8 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din România, cu 16% mai mult decât anul trecut.

În prezent, reţeaua Wizz din România este formată din 143 de rute, inclusiv zborul intern Bucureşti – Cluj-Napoca. Sunt disponibile, de asemenea, zboruri la costuri reduse din Constanţa, Satu Mare, Suceava şi Târgu Mureş.

2017 a fost un an al expansiunii masive pentru Wizz Air. Am avut creşteri semnificative în toate sectoarele de business care au determinat ca Wizz să devină una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creştere şi care au așezat fundaţia pentru viitoarea dezvoltare a companiei în următorul deceniu. Cu modelul nostru de business dovedit ultra-low-cost, cu echipajul extrem de competent şi orientat către client, cu flota noastră tânără şi de ultimă generaţie, precum şi cu servicii excelente, suntem bine poziționați să devenim compania aeriană pe care o aleg pasagerii frecvenți din toate ţările în care operăm, să ne continuăm creşterea rapidă şi consistentă şi să aducem şi mai multe oportunităţi de călătorie în Europa şi în afara sa”, a spus József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air, citat de inCont.ro.

Sursa – incont.stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.