Ultima actualizare: azi, 10:01

Locale

FOTO Atac devastator! “Am cerut bani pentru spital, ei şi-au cumpărat maşini de lux”!

Consilierul judeţean Adrian Cozma a lansat în urmă cu puţin timp un atac devastator la adresa conducerii Consiliului Judeţean. El a postat pe facebook fotografii cu noile maşini de la Consiliul Judeţean, alături de un text care nu mai are nevoie de nicio explicaţie.

Redăm poziţia consilierului judeţean:

“Vreau votul înapoi.

UDMR m-a înșelat (din nou). Am votat achiziționarea unor AUTOUTILITARE, așa cum era trecut în hotărârea de consiliu, iar ei și-au cumpărat mașini de lux cu ultra dotări.
Sunteți niște nesimțiți.
Am cerut bani pentru dotări în spital, iar răspunsul a fost: “Nu avem bani”.

28 comentarii

  1. M Răspunde

    Skoda marele adversar al Audi sau chair Ferrari :))

    Mai Cozma, nu intelegi ca nu o sa fi niciodata primar?
    Nu te mai chinui.

  2. Claudia L Răspunde

    Baiatul asta tot pica de pe cal doar că tot mai des in cap…..cu ce vrei mâi baiete sa se plimbe cu bicicleta.

    • matroz Răspunde

      Daca au cumparat autoutilitare, sa se plimbe cu ele!Asa se fenteaza legea!Doar ca achizitionarea de limuzine era interzisa prin HG.E prima oara???

  3. Carmen Răspunde

    Cind au fost facturate si au pornit spre Satu Mare,erau autoutilitare.Cind au ajuns la destinatie,au devenit masini de lux.S-au transformat pe drum.Ce este asa de greu de inteles??? HA,Ha,Ha…..

  4. Avut Răspunde

    1. ramane de dovedit, ceea ce spune Cozma poate fi adevarat, insa poate fi si un atac politic bine calculat.
    2. Skoda, cred ca e octavia modelul de fata (si nu superb), nu stiu cat de lux poate fi categorisita.

    In fine, nu bag mana in foc pentru niciunii, insa genul asta de atac de la personaje de genul lui Cozma nu cred ca pot fi luate foarte in serios…

  5. Sulaghi Răspunde

    Trebuia sa faci poza de la roti in sus. Bata-le vina de capace.
    Plasticul din interior roata fata deja pica jos.

  6. bobo Răspunde

    Stai cuminte Adisor, cu astea nu se pot tranporta tigari 😉 Esti un zero barat frate

  7. viorel Răspunde

    Mai, da voua chiar va place sa fiti furati mai departe, de fiecare partid aflat la putere? Asa masochisti mai rar. Sau sunteti postaci de partid si sperati ca iti prinde ceva firimituri? Lasai fure daca ne dau si noua ceva asta i imnul Satmarenilor! Sau a Teleormanenilor?Sau a votantilor UDMR?

  8. IOANA Răspunde

    DE CAND ESTE SKODA MASINA DE LUX ?????????????????????
    VOUA SI DACIA E O AVERE……HA HA HA ….

  9. Carmen Răspunde

    Nu mai pune-ți aberații de genul acesta in articole de presă,aceste masini sunt decente din toate punctele de vedere. Cat de infantil să fii cu astfel de atacuri josnice te remarci prin shopurile din vama.
    Pleacă mai Cosma tu mu realizezi ca pentru tine politica este ceva de neînțeles.

  10. cârcotaş Răspunde

    Nu sunt maşini de lux,totuşi observ că după ce şi-au tras salarii mari,şefii de la judeţeană strâmbă din nas la maşinile autohtone.Era o chestiune de decenţă ca o asemenea instituţie îşi lua Dacii ,fie şi Duster.Se transmite cetăţenilor un semnal de imfatuare şi aroganţă.

  11. Lewy Răspunde

    AUTOUTILITÁRĂ s. f. autovehicul pentru nevoile întreprinderilor și unităților comerciale. (după it. autoutilitaria)

  12. Ardelean Răspunde

    Bine ca de autoutilitarele lui Gabor nu se leaga nimeni, n-am auzit nici un consilier local sa remarce ce seamana cu limuzinele autoutilitara primarului 🙂

  13. Gigi Răspunde

    Adisor mamica,daca ai fi fost tu in locul lor pun pariu ca iti luai o autoutilitara BMW si sa fie de preferat seria 7.Termina cu prostiile si mai munceste si tu ceva ca numai prin ziare te vad…

  14. Horti Răspunde

    Corect…
    Skoda.. Egal nicicum de lux… Masina de popor, chiar daca e noua.
    E masina din PET presat… Max. 15.000 de euro.
    Masina de lux incepe de la 45.000 de euro in sus.
    Gunoaie gen skoda.. renault.. dacie.. SUNT niste imitatii de masini.
    Lasati sa faca treaba Gaborka si restul.

  15. Hagi Răspunde

    Aceste Skoda sunt afacerile ungurilor! Exact ca pe vremea lui Arpi cu cele 7 masini opel vectra! Adrian Cosma suntem alaturi de tine! Publica lista salariilor nesimtite, cu nume persoana ! Apoi cere rapoartele de serviciu sa faci o comparatie intre cei care lucra cate ceva prin institutie!

  16. Liliana Răspunde

    Skodele sunt toate tractiune integrala, pret de peste 150.000 lei/bucata ceea ce inseamna peste 30.000 de euro si ce este mai interesant este faptul ca au fost cumparate din Bihor si nu din Satu Mare unde exista (inca) reprezentanta Skoda!
    D-le Cozma d-voastra ca si consilier judetean nu aveti acces la aceste informatii?
    Consiliul Judetean Satu Mare nu are voie/este obligat sa fie transparent cu cheltuirea banului public?

  17. laurentiu Răspunde

    Numai keserkeni si-a luat “autoutilitara” de lux- Skoda Superb, papagalii de la CJ au luat trei “autolitare” sa mai ramana de una ptr pataki- ce-i greu de inteles??? 🙂

  18. figaro Răspunde

    Daca Skoda e masina de lux, atunci CLS-ul lui Cozma ce e? Nu ca as lua apararea CJ-ului, dar atata populism cat poate sa produca distinsul Cozma nu poate produce nici PSD-ul!

  19. pricop Răspunde

    ooof cit se chinuie bietul cozma. auzi la el vreau votul inapoi 🙂 🙂 🙂 cozmita daca tu dovedesti ca tot ce spui e adevarat te votez la primarie si nu-ti cer votul inapoi 🙂 🙂 🙂

  20. Eu Răspunde

    Dupa comentariile citite vad ca nu prea are efect votul tau domnule cozma.mai matura si prin curtea ta sigur gasesti ceva.portalsm ce sa zic iarasi v-ati facut cancan rusine.

  21. Carmen Răspunde

    Este incaun motiv pt care au marit taxele si impozitele locale.Dotarile din cajetul de sarcini nu prea intra in dotarea modelelor de baza (scaune tapitate cu piele….)

  22. Yeti Răspunde

    Ce preocupari au consilierii nostri. Macar de ar fi pe bune preocupati de ceea ce afirma. Adrian induce o eroare cu buna intentie. Nu stiu ce vot si-a dat cineva pentru cumapare de masini. Daca exista o astfel de hotarare e cam ciudat, fiindca astfel de achizitii nu se fac prin hotarari. Si-o fi dat votul pe proiectul de buget, sau pe vreo rectificare si acum vrea votul inapoi. Treaba este ca votul lui se refera la altceva. Cine procedeaza asa induce in eroare. O contestatie in contencios ar cadea cu succes. Apoi, actele par ok. Toti publica actele achizitiei. Masinile sunt clar numite autoutilitare. Desigur, in cazul in care Adrian da in judecata institutia, se schimba treaba. Dar si daca ar pierde, si daca pentru a proteja institutia se revine asupra contractului , skofda le poate trimite Yeti fiindca diferenta e ca una are si dubita in spate. Dar daca se trezeste un inginer auto si verifica toate prevederile CE cu privire la omologarea pe subansamble? Dar daca se face un raport intre Yeti care l-ar satisface pe Adrian si Octavia care nu-l satisface, prin raportare la volum, fiindca volumul interior e in definitiv clauza de incadrare? Intre cele doua tipuri de masni nu cred ca exista diferente majore de volum. Apoi cu privire la pret, dotarile sunt cele care dau pretul. Auzisem in urma cu ceva ani de Dacii la 35 de mii de euro pentru MAI. Cred ca exista totusi o diferenta evidenta intre dacii si skode, octavii, fabii, yeti, si care or mai fi. Oare daca s-ar ajunge unde doreste Adrian, si Skoda ar stinge conflictul cu institutia, ar castiga Adrian conflictul de daune interese cu Skoda? Ar putea demonstra Fiecare marca isi apara sigla, mai putin satmarenii. Treaba e ca din punct de vedere al deciziei nu si-a dat nici un vot, din punct de vedere al achizitiei nu s-a incalcat nici o regula si din punct de vedere al omului politic Adrian, nu s-a schimbatr nimic la capitolul, cum se face politica in Romania.

  23. un bou Răspunde

    un primar, care ar fi adevarat primar, ce noi nu cred ca o sa avem vreodata, mai ales in tara asta a infractorilor si hotilor, ar trebui sa umble pe jos ca sa vada cu ochii lui ce se intampla in groapa asta de gunoi a lui si sa vada unde sa mai aduca imbunatatiri, sa mai stea de vorba cu oamenii pe strada sa ceara opiniile, sa vada cati cersitori sunt la fiecare colt, etc, etc, etc

  24. ion Răspunde

    Este tendention si penibil articolul…titlul de toata jena doar sa te intrigi sa citesti…iar continutul tipic pentru un absolvent de liceu Forestier!
    Nu mai avem subiecte si fabricam stiri din nimic!
    Cred ca toata lumea s-a convins ce dezastru ne astepta daca acest baiat de bai gata capabil sa termine doar liceul Forestier, o facultatea de Drept la particular (pe vremea cand si purcelul putea absolvi) si mai nou cu birou de avocat cu “0” perfomante ar fi ajuns mai sus decat este…doamne fereste sa fi ajuns Primar.
    Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul sa citesc tampenia asta si imi dau seama ca pt astfel de oameni sa isi vaza numele in ziar este o senzatie absoluta…NULITATI!!!

  25. Om Răspunde

    Bravo domnule Cozma. Ma bucur ca sunt oameni care au forta de a spune si lucruri neplacute. Chiar si pentru adevar.

  26. Satmareanul Răspunde

    Ma Cozma, din ce partid faci parte ? PNL? Atunci lasa-ti UDMR-ul si vedetiva de opozitie, tu care este la putere in oras si judet tu este cel care sare? … Si voi PNL sunteti impreuna cu UDMR, atunci ciocul mic si joc de glezna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.