Ultima actualizare: azi, 15:15
Locale

Epilare definitivă cu cel mai performant aparat din țară, disponibil la Satu Mare

Pe lângă tehnologiile de ultimă generație datorită cărora kilogramele în plus se elimină la foc automat, noul salon de înfrumusețare Pearl Beauty Center Satu Mare propune și alte inovații menite să perfecționeze corpul. Unul dintre cele mai performante aparate de epilare definitivă din țară poate fi găsit de acum înainte și în municipiul Satu Mare, iar rezultatele pe care le oferă depășesc orice așteptare. Pearl Beauty Center Satu Mare prezintă Elase Motif LA, tehnologia ce combină proprietățile diodelor de radiofrecvență bipolară (RF) și a diodelor cu energie laser, acționând  fără durere, extrem de eficient și pretabil pentru toate tipurile de piele.

Epilare definitivă cu laser în Satu Mare – cu tehnologia Elase Motif

Produs de către Syneron Candela, una dintre cele mai importante companii specializate în aparate medicale pentru estetică și folosind super tehnologia ELOS, noul Elase Motif s-a dovedit a fi soluția ideală atât pentru femei cât și pentru bărbații dornici să-și supună trupul unui tratament sigur, eficient și confortabil. Prin oferirea unor rezultate rapide, vizibile și fără durere și prin asigurarea de tratamente cu eliminarea părului până la 95% la femei și 75% la bărbați, Elase Motif a devenit în scurt timp tehnologia favorită a unor companii cu renume.

Rezultate încântătoare după primele ședințe

Tratamentul de epilare definitivă cu laser marca Elase Motif și Pearl Beauty Center decurge fără dureri, iar primele rezultate se văd după 10 zile de la prima ședință. După 6 ședințe, tehnologia inovatoare trece la nivelul următor, iar rezultatele devin de-a dreptul încântătoare, transformând orice tip de piele într-o ,,suprafață” catifelată. Tratamentul cu acest laser de o precizie ,,de lunetist” durează între 15 și 90 de minute  în funcție de zonele pe care este aplicat și oferă rezultate de 2 ori mai bune comparativ cu alte aparate de epilare definitivă disponibile în majoritatea saloanelor din Satu Mare care au epilare cu aparatură IPL.

BONUS. Înaintea tratamentului cu Elase Motif, beneficiați de o consultare gratuită din partea unui specialist pentru a înțelege mai bine cum funcționează tratamentul și ce așteptări puteți avea în funcție de zonă, tipul de piele și numărul de ședințe.

Pearl Beauty Center vă propune așadar să îmbrățișați această oportunitate unică și vă îndeamnă să treceți pragul celui mai ofertant salon de înfrumusețare din Satu Mare pentru a vă convinge de beneficiile celor mai noi tehnologii de pe piață.

Pearl Beauty Center își deschide porțile vineri, 2 martie, într-o locație elegantă, rafinată și cu mult stil. Pearl Beauty vă așteaptă în municipiul Satu Mare, pe strada Avram Iancu la numărul 58 începând cu data de 5 martie.

Detalii mai multe găsiți la Pearl Beauty Center pe Facebook – https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.