Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Accident în municipiul Satu Mare. Pieton lovit pe trecere

Accidentele se țin lanț în Satu Mare. După un weekend de-a dreptul teribil, această săptămână începe cu un nou eveniment rutier regretabil. Un pieton a fost lovit pe trecere, în această dimineață, luni, 19 februarie.

Totul s-a întâmplat la intersecția străzilor Iuliu Maniu cu Ana Ipătescu din municipiul Satu Mare, un pieton fiind lovit în plin de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Poliția a ajuns imediat la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul.

Traficul în zonă este îngreunat.

Vom reveni cu detalii.

 

2 comentarii

  1. lorant Răspunde

    nu e mentionat faptul ca fata lovita de masina,traversa cu trotineta pe trecerea de pietoni,cu castile in urechi,si a fost mai mare panica,decat accidentul in sine,acolo la 7,40 circulatia fiind cu 5km pe luna,bara la bara…

  2. Unu' Răspunde

    Zilnic trec prin zonă, uneori cu mașina, alteori pe jos. Pe trecerea respectivă, în intervalul orar 7:30 – 8:00 este aproape imposibil să treci strada, deoarece chiar dacă ajungi la 10 cm de mașini, unii “șoferi” (cei mai mulți, din păcate) nu îți acordă prioritate, treci doar făcând slalom printre mașini (era să scriu cretini)!!
    Culmea prostiei este că majoritatea sunt părinți care-și duc copii la școală și nu conștientizează că la un moment dat, copilul lor va trebui să treacă prin exact același loc!
    Tot la fel de adevărat este și că tot pe trecerea de pietoni trec și mulți BCICLIȘTI care circulă pe trotuare! și traversează cu tupeu, pe bicicletă, de parcă ar avea prioritate!
    Când sunt pe jos, le mai reamintesc bicicliștilor că nu au dreptul să circule pe trotuare, dar de cele mai multe ori sunt total ignorat, alteori coboară de pe bicicletă și merg pe jos 10-20 m, iar apoi urcă iar pe bicicletă!
    Când merg cu mașina, NU le acord prioritate bicicliștilor care vor să “traverseze” pe bicicletă! Las jos geamul și-i atenționez că nu au acest drept, dimpotrivă le este interzis ceea ce fac! Bineînțeles, eu sunt cel rău!

    Haosul din traficul din oraș este rezultatul prostiei și incompetenței poliției, atât cea municipală cât și cea județeană, la care se adaugă gardienii publici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.