Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO&VIDEO. El este deţinutul evadat. Condamnat pentru tâlhărie

Deţinutul evadat din Palatul de Justiţie Satu Mare se numeşte Adalbert Varga, este născut în anul 1995 şi are domiciliul în Oradea. El a fost condamnat pentru tâlhărie şi trimis să îşi ispăşească pedeapsa la Penitenciarul Satu Mare.

Fiind un penitenciar cu regim semi-deschis, el şi-a câştigat drept de lucru, astfel că a ajuns, în baza unui contract de prestări servicii, să efectueze lucrări de curăţenie şi manipulare mobilier la Palatul de Justiţie.

Se pare că astăzi, după ora 11, el a mers la toaletă şi a dispărut pe geamul Palatului de Justiţie.

Între timp, poliţiştii au organizat filtre la toate ieşirile din municipiu pentru a-l prinde.

 

 

7 comentarii

  1. Viteazul Răspunde

    Istoria se repeta, detinutii isi tot “castiga” contracte de prestari servicii cu Palatul de Justitie Satu Mare. Unul cade prin acoperis si aproape isi rupe coloana, altul evadeaza, maine poimaine auzim ca un detinut ce umbla liber prin palatul de justitie a ucis cum stiu ei mai bine un magistrat, un avocat, sau orice alt om care ii prezinta interes. Rusine. Puneti in pericol vietile oamenilor. Un talhar este violent, si in general talhariile se comit cu violenta, omor, etc.

  2. gheorghe Răspunde

    Vigilenta zero…organul trebuia sa-l insoteasca pe talhar la toaleta dar avand nasul sensibil (cine?pai cum cine?…organu…se intelege),a preferat sa astepte la usa…Cum sa-i deranjezi scremerea talharului?doar trebuie respectati,ca au drepturi.Mai oameni buni ,ia ganditi-va daca talharul avea haine vargate si o bratara din alea care piuie cand te departezi mai mult de 5 sau 10 metri de organ,cat era de usor repertat si apoi de prins.Dar la noi in romanica ne place sa complicam f f f mult lucrurile simple.Altfel n-am fi noi si asta se intampla in toate domeniile de activitate.De aia ne merg toate pe dos….dar oare cand ne vom trezi la realitatea …reala.Organu s-a ales cu o diminuare majora din leafa si talharul aproape sigur va fi prins si apoi ce o sa primeasca el nu imparte cu nimeni..(de la cine?pai cum de la cine ? nu stiati?va zic eu..de la alti talhari care sunt prieteni cu organu ca organu n-are voie sa bata el doar supravegheaza…uneori).Hai sa fim sanatosi si …voiosi!!!

    • Of of Răspunde

      Vai da prost esti ma Ghita ma, da’ ia zi tu pt cati plm de bani pe luna ai tine talharu de mana pana se caca, pt ca nu cumva sa fuga de tine?! Sau ii gardianu de vina ca parlamentarii de spaima bratarilor electronice nu doteaza puscariile cu ele?! Sau ca ii deficit de personal in sistem?! Sau ca legile sunt praf?! Sau ca sistemul ii cum ii, vai si amar de capul lui?! Noroc cu adunatorii de fier vechi ca tine sa-si dea cu parerea despre “organe”, altfel plimea nici nu ar sti cum sta treaba….

  3. asder Răspunde

    sa se ascunda in parlament, numai ca sa scos trenul SM-Bucuresti.

  4. Jackie Kocsan Răspunde

    Noroc ca dragnea si coechipierii care au furat milioane de euro nu sunt inchisi… baiatu asta e problema principala… justitia romana e un cacat mare.

  5. gheorghe Răspunde

    Of,Of ca tare te-ai mai suparat .Cer scuze daca te-ai simptit lezat i amorul propriu sau in demnitatea ta altceva nu mai am ce zice decat ca traiesti intr-o mare confuzie in legatura cu profesia mea.Eu nu am zis sa-l tina de mana doar ca trebuia sa fie mai ,,smecher” decat talharul .Daca citesti cu atentie o sa vezi ca in comentariul meu am scris lucruri bune care nu-i incrimineaza pe …gardieni(daca organe te deranjeaza) ci le ia apararea.In orice meserie sunt avantaje si dezavantaje…..Eu am muncit in penitenciar o perioada scurta si am vazut conditiile de acolo,de aceea am preferat sa abandonez aceasta …munca.Sa auzim numai de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.