Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Sunteţi angajat cu 2 ore? În loc de salariu mai trebuie să plătiţi 190 de lei la stat!

Sunteţi angajat cu 2 ore la o firmă? Începând cu această lună, conform noii legi a salarizării, mai trebuie să aduceţi de acasă 190 de lei. Despre câştig, nici vorbă. Adică munceşti în cele două ore zilnic iar la final de lună mai aduci de acasă 190 de lei ca să-şi plăteşti dările la stat. Fluturaşul a fost făcut public de o persoană şi a ajuns viral pe facebook.

Persoana descrie cum indiferent de numărul de ore lucrate, persoane sunt obligate la plata contribuţiilor ca şi pentru un angajat cu normă întreagă.

“Așa arată fluturașul de salariu al unei persoane care lucrează cu o norma de 2 ore pe zi si nu mai are si alt contract de munca. Deci, acest om va trebui sa aducă de acasa 190 de lei pentru ca firma la care lucrează sa poată achita cei 665 lei cu titlu de viramente către Bugetul statului si asigurărilor sociale. Nu mai vorbesc de contribuția de 2,25% pe care societatea o mai are de achitat. Asa arată adevarul guvernanților noștri nu ceea ce va prezintă pe sticla sau in presa. Viața bate filmul”, a transmis aceasta.

4 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Oare cati lucreaza numai…..2 ore? Sa fim seriosi, Eu spun ca acum va fi retribuita pe bune,adica nu va figura cu 2 ore si va lucra 8,ci va lucra tot atat ca pana acum adica 8 ore si va fi si retribuita pt 8 ore. Sa nu mai vb ca va platii o contributie pt pensie mai mare care va fi in avantajul ei mai tarziu.

    • comentator Răspunde

      Mare expert ești! Contabilii care țin contabilitatea mai multor firme de ex.!

    • lucian Răspunde

      Femeile de servici

    • Oare? Răspunde

      Pana la proba contrarie de ce sa nu ai dreptul sa lucrezi si 2 ore? Prezumtia de buna credinta nu mai exista si este corecta mentalitatea, toti sunt hoti si infractori doar statul roman este corect? Este logic si normal, oricate ore ai lucra pe zi, sa aduci totusi si niste bani acasa, daca se poate!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.