Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

FOTO&VIDEO. Firma Rosendahl construiește o nouă hală de producție la Satu Mare. Zeci de locuri de muncă

Firma Rosendahl Industrial Services s.r.l., cu reședința în Satu Mare, este preocupată de extindere și modernizare. Pe terenul fabricii se va construi o nouă hală de montaj, pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, cu finalizare în luna iulie 2018. Aceasta asigură creșterea suprafeței de producție, în prezent 5600 m2, cu 2600 m2, reprezentând suprafața halei. Suplimentar se crează o nouă clădire de birouri cu o suprafață a birourilor de 840 m2. Ceremonia de inițiere a avut loc în această dimineață, miercuri, 28 februarie, în prezența proprietarului, Georg Knill și a primarului din Satu Mare, Gábor Kereskényi.

„Extinderea reprezintă o investitie în viitor. Fabrica existentă oferea prea puțin spatiu pentru desfășurarea unor lucrări de montaj de înaltă calitate“, a declarat Csaba Zsok, administratorul firmei Rosendahl Industrial Services s.r.l. Fabrica și procesele de lucru urmează să fie realizate eficient și continuu modernizate. Prin extinderea capacităților halelor transpunem cu consecvență strategia noastră pe termen lung.

„Cresc pretențiile de pe piața mondială. Ne adaptăm acestora și oferim tehnologia corespunzătoare“ a completat administratorul Rosendahl Industrial Services și Chief Operating Officer (COO) al Rosendahl Nextrom Gruppe, Josef Altmayr. O mare parte a dulapurilor de conexiuni și a mașinilor montate în Satu Mare se livrează grupului de intreprideri al Rosendahl Nextrom. În Austria respectiv în Finlanda aceste componente vor continua a fi integrate în instalații de producție acumulatoare, cabluri și fibre de sticlă. Aceste instalații de producție se livrează la nivel mondial unor producători de renume. Producția inovativă din Satu Mare are rolul de a întări poziția pe piața mondială și constituie astfel o component importantă a grupului de intreprinderi.

 

În această dimineață, cei prezenți la eveniment au făcut ,,prima săpătură”, dând astfel, oficial, drumul noii construcții de pe Bulevardul Lucian Blaga.

 

Despre Rosendahl Industrial Services s.r.l.

Rosendahl Industrial Services s.r.l. este o intreprindere filială deținuta în proporție de 100%, de firma austriacă Rosendahl Nextrom GmbH, care aparține de Grupul Knill cu reședința tot în Austria. Intreprinderea activează preponderant în domeniul constructiilor de oțel, al dupalurilor de conexiuni și în domeniul montajului complet al unor mașini. Din anul 2005 intreprinderea din Satu Mare constituie a fi o intreprindere a firmei Rosendahl Nextrom GmbH și în cadrul ei activează, în prezent 125 de angajați, in domeniul producției și în administrație.

IMAGINI. Cum va arăta noua hală de producție ce va crea 75 de locuri de muncă

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.