Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Ger siberian la Satu Mare. Vom avea și -13 grade

Meteorologii atrag atenția că zilele cu ger sunt departe de a-și termina ,,popasul” în județul Satu Mare, iar în această săptămâna termometrele vor îngheța la temperaturi extrem de scăzute. Putem să ne așteptăm la o perioadă cu ger siberian, cu grade de până la -13.

Cu toate că ar trebui să așteptăm venirea primăverii, iarna nu se lasă și mai vrea să-și arate o dată colții. În această săptămână ne așteaptă câteva zile cu ger năprasnic și temperaturi care ar putea scădea în timpul nopții până la minus 13 grade Celsius.

6 comentarii

  1. eskimos Răspunde

    ger siberian la minus 13 grade? sinteti de tot risul!

  2. Ger? Răspunde

    -13 e ger siberian? 😀 😀 😀
    https://s.w-x.co/oymyakon-bolat.jpg

  3. Hac.. Răspunde

    Pana la -31° mai este(2002)…acesta e ger siberian nu minus -13.

  4. Badescu Răspunde

    Ma, voi pe zi ce trece sunteti mai prosti! Orice pentru in click pe pagina! “Ger Siberian”? Serios? Aveti idee ce inseamna asta? Amatorilor, asa zisi ziaristi, sunteti de tot kkt-ul!

  5. Alex Răspunde

    Cel mai mult vor avea de suferit termometrele, care cica vor “ingheta” zilele urmatoare, bietului Mercur si bietului Alcool nu li se vor mai ridica coloanele, devenind astfel impotenti in actul de masurare a temperaturii, iar manualul de Fizica va suferi mult, mult de tot cand va vedea toate astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.