Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Polițiștii continuă raziile. 26 de permise reținute și amenzi de peste 30.000 de lei

Polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Biroului Rutier Satu Mare, au continuat acțiunile pe linia neacordării priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni în vederea prevenirii accidentelor de circulație.

Astfel, au aplicat în jur de 120 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 31 500 de lei, și au dispus reținerea a 26 de permise de conducere pentru încălcarea unor norme rutiere.

Din totalul de 26 de permise de conducere reținute, în cazul a 19 conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Sursa – IPJ Satu Mare

14 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Maxime felicitări!
    Mă bucur că, în sfârșit, poliția a început să-și facă treaba! Păcat că au trebuit să moară oameni pentru asta!

  2. DRIVER Răspunde

    Va rog din suflet…..gunoaiele cu volan pe dreapta..certificat anulat!! Please!!

  3. @unu Răspunde

    da frate asta e treaba lor…sa de-a amenzi si sa retina permise…sa vireze banii la bugetul de stat… ca jacuzzi-ul lui Oprea nu mai e la moda…trebuie schimbat…ca acuu e ministra si vrea alti bulbuci..bravos…da infrastructura rutiera pe cand ma hahalelelor ce da-ti amenzi…eh asta nu mai e treaba voastra..nu va priveste…sosele ioc..autostrazi ioc..morti la greu pe dn uri si dj uri da voi da-ti amenzi..voi sunteti criminali…bocanci de campina…pensionarii de maine..

    • peste Răspunde

      mai baiatule, tu nu esti cu toate tiglele pe casa… nu exista zi in care sa nu fie vreun accident, multe din ele cu victime, pe autostrazi se depasesc in fiecare luna recordurile de viteza, si politistii sunt de vina? Ia incearca sa respecti legea, vezi cum ar fi…?

    • Unu' Răspunde

      Conjugarea verbului “a da”:
      eu dau;
      tu dai; ei/ea dă;
      noi dăm;
      voi DAȚI !!! <-observi diferența?

      Fraiere – nu eși fratele meu că te ucideam în bătaie și nu treceai de pruncie – tocmai lipsa infrastructurii rutiere provocă dezastrele pe care le-ai menționat tu! TU, un idiot și-un tâmpit fiind, nu știi altceva decât să apeși pedala de accelerație, și apoi tot tu, avortonule, te superi când sunt luate măsuri împotriva te, măgarulew care ești!
      Mai are mă-ta copii proști ca tine? 'tu-ți morții mă-tii de idiot!

  4. y Răspunde

    Mai mult de jumătate din șoferii din Satu Mare nu sunt șoferi în adevăratul sens al cuvântului ci doar posesori de permise de conducere. Și care în momentul luării permisului au și uitat Codul rutier. Asta fără supărare dar așa e. Și respectul față de ceilalți participanți în trafic și conduita preventivă lipsește cu desăvârșire.

    • Norixk Răspunde

      Nu trebuie sa faci multe, doar sa vezi cum conduc soferii de autobuze, taximetristii si politaii – cica profesionistii . Apoi nu-i de mirat , ca restul care conduce zilnic 3 km dus-intors habar n-are de circulatie si conduita generala … :-)))

  5. @unu Răspunde

    dati-s muie ma taran cu ochi ce face aschii pentru foc si se pisa in latrina din capatul gradinii..tu ma ucizi ma rahat cu ochi..avorton esti tu ma boule ca mata la cati frati si surori ti-a facut nu mai apuca sa avorteze..va xeroxa pe toti..te pomeni ca esti organ si tu..ti-a zis maicutza sa te faci politist..idiot esti TU..dar cred ca nu stii ce inseamna..nu treceam de pruncie..zau..da cine cacat esti tu ma sluga si cati ani ai.. 23..prostu pulii..

  6. Norick Răspunde

    O zi intreaga nu a fost de ajuns sa moderati comentariile super-culturale ??? Fain. Welcome to the jungle 😉

    • y Răspunde

      @Norick, mit vársz el tőlük, amikor alapból igy beszélnek, hisz ez az anyanyelvük?

      • Norick Răspunde

        @y : ez igaz :-))) most keresik,hogy hol a hiba ? :-)))))

        • y Răspunde

          @Norick, megsúgom én. DNS.

          • Norick

            😉

          • Unu'

            Apoi ăla-i cam comun la toți pe-aici, numai unii-s prea proști să vadă și să recunoască! Nu sunt “ungurii” din Ardeal diferiți genetic de “rom\nii” din ardeal! Suntem același genotip! Există chiar niște cercetări recente, unele făcute chiar de către un mare savant în genetică maghiar la origini!
            O să caut link-ul pentru cine e curios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.