Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PREMIERĂ. Stocuri de medicamente pentru trei luni la Spital. Depozitate pe holuri!

Conducerea Spitalului Judeţean şi a Consiliului Judeţean a reuşit să realizeze stocuri de medicamente pe următoarele trei luni la unitatea spitalicească. Practic nu mai există stocuri de medicamente, astfel că multe din ele sunt depozitate pe holuri.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, a declarat că s-a ajuns practic la o situaţie normală şi s-a descoperit astfel că nu este suficient spaţiu de depozitare.

“Sunt stocuri de medicamente şi e greu de circulat. Medicamentele sunt acolo, nu de dragul reclamei, ci nu se mai pot depozita. Am ajuns într-un an să avem stocurile puse la punct. Încet-încet intrăm în normalitate. Nimic nu este în abundenţă. Funcţionarea normală înseamnă că înainte de a-ţi expira un contract de furnizare se face un stoc pe cel puţin trei luni de zile. Această normalitate nefiind încă “acoperită” cu spaţiu, din această cauză vedeţi încă unele medicamente pe holuri depozitate. Deci intrăm în normalitate. Toate medicamentele sunt importante. Eu sunt pacient, nu medic, din punct de vedere administrativ trebuie să asigurăm fluxul, atât cu medicamente, echipamente cât şi cu personal”, a declarat Pataki Csaba.

4 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Halal articol ! Intai zice ca s-a reusit realizarea de stocuri pe trei luni , apoi o da cu… practic nu mai exista stocuri de medicamente si din acest motiv ele sunt depozitate pe holurile spitalului ! In ce conditii le depozitati , oameni buni ? Nu trebuie sa ai multe studii medicale ca sa-ti dai seama ca ,practic , unele medicamente se tin strict la o anumita temperatura , altele ferite de lumina , altele cu termen de valabilitate foarte scurt( functie de afectiuni si boli )! Este corect sa le depozitezi in acest mediu ? Cum mai aveti o evidenta corecta a stocurilor , daca le-mprastiati pe nu stiu ce holuri ? Putem sa ne si …servim din ele ? La voi asta este normalitatea ? Daca ati stiut ca nu aveti suficient spatiu de depozitare si conditii , nu trebuia sa rezolvati mai intai aceasta problema ? Maine , poimaine expira sau dau niste reactii adverse la pacienti , dar asta este normalitate pentru unii !

  2. Dr. Mengele Răspunde

    Asta inseamna sa ai spitalele conduse de toti laicii si neavenitii picati in posturi si functii!! Descentralizarea p.lii, asta ne trebuia noua! Spitalele trebuiau lasate sa fie administrate de Ministerul Sanatatii si DSP-urile judetene! Nenea ala, presedinte, nici nu stia ce vrea sa spuna! Am intrat in normalitate, nu am intrat in normalitate, avem stocuri, nu avem stocuri, stocurile care nu le avem le depozitam pe holuri ca nu avem spatii suficiente! Mereti ma la kkt!!! Poate mai importam vreun sandilau iarasi, sa faca “ordine”! Ce ziceti domn’ presedinte?!

  3. SANTA CLAUS Răspunde

    MAI RAU SA NU FIE ….HRISTOS A INVIAT……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.