Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Primarul dă asigurări: Nu toţi locatarii de pe Horea vor fi mutaţi pe Ostrovului!

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor şi viceprimarul Doina Feher, au dat asigurări, astăzi, într-o conferinţă de presă, că nu toţi cei care stau în imobilul de pe str. Horea nr. 6 vor fi mutaţi în blocul  rcent renovat de pe str. Ostrovului.

Edilul a precizat că imobilul din centrul oraşului va fi evacuat iar doar cei cu acte în regulă, vor primi locuințe în blocul renovat.

“Nu vrem să mutăm prostituția și infracționalitatea de colo-colo. Va fi făcută o selecție, iar în blocul de pe Ostrovului vor ajunge doar acele persoane care au acte și care sunt sătmăreni. Restul vor fi evacuați”, a spus Doina Feher.

Conducerea Primăriei doreşte să îi liniştească pe locatarii din Micro 17 că zona respectivă nu va deveni un cuib de infracţionalitate şi prostituţie.

Viceprimarul a precizat că şi persoanele care au rămas în blocurile de pe str. Ostrovului s-au mai potolit şi nu mai este situaţia dezastruoasă din anii trecuţi.

7 comentarii

  1. y Răspunde

    Povești! Sigur abia așteaptă să scape Primăria de ei din centru. Și dacă unul scapă din ăia acolo vine trupa veselă după el. Fără forme legale. Cum se spunea în reclamă – Și marmota învelea ciocolata în celofan în Alpi.

  2. Ervin Răspunde

    Daca nu esti maroniu, nu primesti nimic gratis!
    Nu uita sa-ti platesti impozitele, tu esti sponsorul acestor persoane.

  3. una Răspunde

    pe horea sunt vreo sapte familii care au proprietate personala ei au fost 8 ani in instanta cumostenitorii care le-au cerut inapoi in rest sunt 15 familii care au contract cu primaria restulcativa clandestini si iricum nu toti vrem sa fim mutati acolo nea ajuns aicea de aceste persoane nu sa fim mutati acolo si iarasi linga noi in celalat bloc acelasi lucru

  4. Lili Putana Răspunde

    In Egipt,in desert !!! Definitiv !!!

  5. Maria Răspunde

    Serios s-au potolit? Stati in zona si stiti sigur? sau asa din rapoartele politiei locale si alte povesti? Nu Nu s-au potolit iar eu ca contribuabil nu sunt de acord ca banii din taxele si impozitele achitate de mine sa contribuie la bunastearea lor. NU dorim asistati de culoare inchisa printre noi !!!!!!! Zona se va degrada si mai mult si cine va da socotela? Sincer ? La urmatoarele alegeri vina cui va fi ?????????? Vrem gradinite si scoli si parcuri si parcari refacute si trotuare NU vrem asistati pe spinarea noastra care vor da in cap la oameni sau ne vor ataca copii in drum spre scoala.

  6. Mihai Răspunde

    Titlul zice una , primarul zice alta… ce sa mai intelegi?

  7. Adonis Răspunde

    Da blocurile de langă ăla nou rămân așa ?
    nu de alta da îi strică aspectul.
    O să se pișe și in scară la ăla nou așa zișii asistații lu pește ?
    și nimeni nu va lua măsuri.
    Are idee PRIMĂRIA cât au scăzut prețurile pe Ostovului din cauza lor, pe noi cine ne despăgubește ?
    Ce costă pe Făgărașului 18000 euro, pe Ostrovului costă 10000 euro.
    Drepturile noastre care muncim cine le apără ?
    La ce tribunal se merge pentru asta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.