Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Rezultate remarcabile obţinute de procurorii sătmăreni în 2017

Activitatea procurorilor sătmăreni pe a anul 2017 a fost analizată astăzi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, Aurel Mascaş, declarând că aceştia au avut rezultate remarcabile.

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Anda Mihaela Mărăşescu, a precizat că volumul de muncă a fost mai mare ca în anii precedenţi şi chiar cu personal puţin rezultatele sunt bune.

“Am atras atenţi asupra lipsei de personal cu care se confruntă parchetele. Suntem şi în momentul de faţă într-o criză de personal, însă în ciuda acestei crize, volumul de cauze soluţionate de procurori a crescut. De asemenea, gradul de fermitate este unul mare, depăşind media naţională/procuror/trimiteri în judecată”, a declarat Anda Mihaela Mărăşescu.

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, Aurel Mascaş, a ţinut să precizeze că la Satu Mare sunt procurori tineri şi ambiţioşi.

“La nivelul județului, în lipsa unor procurori, rezultatele obţinute sunt remarcabile, volumul de activitate este în creştere în fiecare unitate. Calitatea indicatorilor este de asemenea pe măsură. Procurorii din Satu Mare s-au confruntat cu împrejurări de infracţionalitate extrem de gravă şi au reuşit să gestioneze bine situaţiile, au reuşit în cazul triplului asasinat ca împreună cu organele poliţiei judiciare în doar câteva zile să identifice autorul crimei”, a spus Aurel Mascaş.

Din cele 32 de posturi de procurori prevăzute la nivel de judeţ, sunt ocupate doar 18. Unui procuror i-au revenit astfel 454 de dosare de soluţionat.

 

2 comentarii

  1. Radu Răspunde

    Povesti nemuritoare, hoti achitați pe bandă rulantă.

  2. Paletă Răspunde

    Cum va permiteti sa cenzurati comentarii, care nu sunt vulgare ori nu ataca o persoana?
    Slugi care va numiti jurnalisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.