Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Sătmărean prins de polițiști în timp ce vindea țigări de contrabandă

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Urban al Poliției municipiului Carei, au identificat, un bărbat de 54 de ani, din Carei, care avea asupra sa cantitatea de 300 de fire de țigări, de proveniență ucraineană, netimbrate și care nu aveau traducere în limba română, pe care le oferea spre vânzare.

În cauză s-a întocmit lucrare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

6 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Nu serios, asta e stire? In piata din M14 sunt vreo zece, cel putin, permanent, ii vede tot orasul. Se reped ca vulturii la oamenii care intra in piata sa-i intrege daca vor tigari… Cred ca au si condica de prezenta acolo… iar politia se lauda ca a prins unu? Si inca ceva: Numai ala care vinde face infractiune? Cumparatorul nu? Cei care cumpara de la piata sunt principala cauza a acestui trafic. Nu se vrea starpirea acestui trafic si gata. Ce tot o aburim cu traficanti de doi bani?

    • Unu' Răspunde

      Ăia-s protejați!
      După principiul, îi lăsăm să vândă țigări ilegale, decât să-i lăsăm să tâlhărească sau să omoare, că la lucru sigur nu se duc!

  2. Tarr Răspunde

    In piețe?
    Haideți oameni buni in plin centru, sunt aceleași fețe jenante de infractori ce se perinda in jurul casei de moda, pe horea 6, in curte și holul intrării pe horea 2, in parcul pompierilor etc.
    Vrea cineva țigări contrafăcute, curve penibile și jegoase, vrea careva sa fie bătut, jignit și agasat? Centrul vechi e împânzit de aceste elemente jenante iar strada Horea impreuna cu non-stop-ul colț cu Corso este împărăția acestor huligani. E in văzul tuturor aceasta bandă nesfârșita de cerșetori, Pești și curve jegoase. Sa nu mai vorbim de cei care abia se clatină, urla in plină noapte, se bat, jignesc trecătorii amărâtului oraș cu gust amar.
    Faceți posibila încărcarea de imagini și sunt convins ca putem să-i identificam pe toți fără a da greș nicicând.

    • comentator Răspunde

      @Tarr, știrea asta cred că se referă la un fraier din Carei.
      În ce privește ultima parte a comentariului tău eu tind să cred că de fapt nu se vrea prinderea tuciuriilor de pe Horea. Sunt camere în zonă, acolo e Tribunalul, Procuratura, alte instituții prin apropiere, posibilități ar fi. Eu aș avea o întrebare retorică către ”organele competente”. Dacă ești agresat în plină zi la ora 11 în centrul vechi pe str. Horea (experiență proprie, mă duceam la un notar), atunci la ce să mă mai aștept prin cartiere sau Doamne feri pe la periferie?

  3. nicu Răspunde

    300 fire=15 pachete.Asta cred ca era pe cont propriu,fraierul credea ca face contrabanda singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.