Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Satu Mare City Report. Primăria va avea în curând o aplicaţie modernă

Satu Mare City Report. Primăria Satu Mare va lansa în acest an o aplicaţie pentru mobil prin intermediul căreia sătmărenii îşi vor putea rezolva mare parte din problemele cu administraţia locală sau instituţiile subordonate, vor putea comunica rapid cu reprezentanţii municipalităţii şi vor putea semnala probleme din oraş.

Aplicaţia Satu Mare City Report este dezvoltată sub coordonarea consilierului Butka Gergo şi va putea fi descărcată atât pe iOS cât şi pe Android.

Sătmărenii vor putea semnala probleme de infrastructură cum ar fi gropi, coşuri distruse, avarii la reţele, dar şi probleme cu privire la transportul local sau cu salubrizarea.

Butka Gergo a studiat toate aplicaţiile din marile oraşe, astfel că noua aplicaţie de la Satu Mare promite a fi cea mai modernă din ţară. Prin această aplicaţie se vor putea găsi toate informaţiile utile şi vor putea fi descărcate formulare solicitate de instituţiile Primăriei.

“În acest an vrem să dezvoltăm o aplicaţie care va putea să fie accesibilă pentru toată lumea, un city app, prin care foarte multe servicii publice vor fi accesibile şi pe diverite device-uri, telefoane mobile. Astfel,îmbunătăţim relaţiile cu cetăţenii şi încercăm să facem şi procedura de debirocratizare”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei întâlniri cu oameni de afaceri.

 

8 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Asta chiar n-o credem!

  2. Gigel Răspunde

    Da vor fi tot felu de cereri și nu o sa fie rezolvate în veci

  3. Sulaghi Răspunde

    Daca piata de legume din C1 a fost 80000 aplicatia asta cat a costat?
    Ce discurs selectiv aveti, pupa-v-as gurita

  4. Roza Răspunde

    Hm! Macar sa încercăm…Dar ne repezi înainte cu negativul…Adica inapoi sau pe loc… Daca vor fi tot feluri de cereri aiurea va fi ptr ca nu înțelegem rostul aplicației. Ne ucide pesimisul. O duminică cum o doriți fiecare.

  5. Sulaghi Răspunde

    “Primul pas pe care îl vom implementa în 2017 va fi acea aplicaţie Satu Mare City Report.”
    https://portalsm.ro/2017/02/satu-mare-city-report-aplicatia-unde-veti-putea-semnala-problemele/

    Ai fost ocupat cu alte lucruri prin 2017 si prin februarie nu aveti alceva de facut doar sa promiteti.
    Va fi gata pana in 2019?

  6. ioan Răspunde

    Nu aveti cumva si o aplicatie care sa impiedice primarul sa dispuna realizarea unor investitii si lucrari daca acestea nu au fost aprobate in consiliulu municipal si mai ales daca proiectele, in baza carora se vor executa lucrarile, contin solutii corecte si respecta normele si legile specifice acelor lucrari? D-le Butko, astept cu nerabdare sa dezvoltati si o astfel de aplicatie. Va doresc succes .

    • Unu' Răspunde

      De genul furtului unei piste de biciclete și transformarea ei în locuri de parcare pentru cabinetele medicale, cum a făcut dorel, cel mai prost primar din istoria sătmarului?

  7. Rodica Răspunde

    Oare cu ce prostii de achizitii ne mai fraieriti ? Pai daca tot va intereseaza problemele cetatenilor , gropile , salubrizarea , avariile , de ce nu luati la ….pas orasul si judetul ( ca tot sunteti o armata de angajati pe banii nostri ) sa vedeti ce probleme sunt ? Aplicatiile astea mai trebuie si citite , ca ulterior , sa fie remediate ! Dati-mi voie sa pun la indoiala aceasta mare …gogomanie pe care dati o gramada de bani , inutila , ca de fiecare data ! A propos , aplicatia in ce limba este? Ca daca nu are traducere si-n ungureste , nu are farmec ! Pana sa instalati aplicatia asta , poate ……. va aplecati putin si pe lucrarile de pe podul neterminat pe care l-ati inaugurat anul trecut si deja necesita reparatii ! Asteptam si o aplicatie care sa ne aduca prosperitate , corectitudine , civilizatie , bun simt , trafic civilizat , liniste , calm , rabdare , onestitate ……. !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.