Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIDEO. Confruntare Cozma – Pataki pe subiectul “limuzinelor – autoutilitare”

O confruntare directă între consilierul PNL Adrian Cozma şi preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, a avut loc în şedinţa de astăzi pe subiectul “limuzinelor – autoutilitare”.

Liberalul i-a cerut direct preşedintelui explicaţii cu privire la achiziţia maşinilor Skoda, afirmând că s-a votat achiziţia unor autoutilitare, iar în opinia sa cele trei maşini care au costat circa 35.000 de euro bucata ar fi de fapt nişte limuzine. El a mai spus că nu înţelege această cheltuială şi de ce şefilor de la judeţ nu le-ar fi ajuns de exemplu o Dacia Duster, invocând totodată unele aspecte legale care ar limita achiziţia de autoutilitare la preţul de 17.000 de euro.

Preşedintele Pataki Csaba i-a răspuns la întrebări, arătând că de fapt aceste autoturisme sunt în categoria autoutilitarelor, iar procedura de achiziţie a fost una perfect legală, prin SEAP. Pataki a precizat că parcul auto al instituţiei este învechit, maşina preşedintelui era un BMW care are 400.000 de km şi are probleme la caroserie, fiind un adevărat pericol. El a mai precizat că ultimele maşini, cu excepţia unor VW Caddy, au fost achiziţionate în anul 2008, fiind vorba despre autoturisme Opel Vectra cu consum foarte mare.

Pataki a precizat că la ce sume se cheltuie pe reparaţia maşinilor vechi, în câţiva se amortizează noile achiziţii.

În discuţii a intervenit şi vicepreşedintele PNL Ioan Rus, el mustrându-l public pe colegul său de partid, Adrian Cozma, făcând inclusiv aluzii la perioada electorală când a candidat cu sloganul “Gospodarii”. Rus a precizat că el însuşi a fost cel care l-a numit pe Cozma populist.

34 comentarii

  1. Marian Răspunde

    Adrian Cozma este cel mai penibil consilier ever . Gretos si jenant populismul pe care vrea sa il afișeze , doar pentru ca vrea sa candideze la primăria SM . Are mașina de 45000 euro cumpărată la 20 ani din bani de contrabanda , are un BMW seria 7 de 40000 euro . Sa isi tina gura ca nu e un penibil .

    • Dan Răspunde

      Cozma nu e deloc penibil! Penibil mi se pare colegul lui, Ioan Rus!

    • Stefan Răspunde

      Eu cred ca mai penibil esti Tu!Dupa parerea ta un CLS320 din 2008 costa 45.000 de euro?Acuma pe Autovit sunt o droaie de CLS-uri din 2007-2008 de la 7000 pana 10.000 de euro!Iar cu BMW-ul iara gresesti idiotule!Vezi ca nu e singur ca tine!Mai are si un frate!Taica sau n-a fost impotent ca taica tau asa ca a facut din start doi baieti!

  2. Ghitza Răspunde

    felicitari adrian cozma!!!! f….merita asta mult! ca ei ….banii nostri, a romanilor! scuze de limbaj, dar asta merita conducerea consiliului judetean satu mare!!!

    • Stelian Răspunde

      Bravo, domnule Cozma!

      • Stefan Cel Mare Răspunde

        Tot respectul pentru el!El si familia lui au realizat macar ceva!N-au stat cu bratele incrucisate pe Facebook si pe Portalsm!Nu multi se pot lauda cu 5 case,un mini Dallas la Ardud Vii cu teren de golf,4 autocare de 40 de persoane si vreo 8-9 masini personale!Ei au aratat ca se poate!

  3. George Răspunde

    Atâta de prost om nu am văzut ca si Cosma asta . Vorbește o grămada de prostii, se face de rasul plânsul .

  4. Alin Răspunde

    Daca si astea-s autotutilitare, io-m tai jos organu…
    Băi magyar bulan, pe cine crezi ca prostesti?

    • Florin Răspunde

      Vor sa ne duca asa cu presul, cum ne-au obisnuit!. Multumim, consilierului Cozma ca ne-a deschis ochii!

    • Stefan Răspunde

      Mâine poimâne vom afla ca de fapt nici nu sunt utilitare!Sunt niste biciclete mai speciale,adica echipate cu patru roti,nu cu doua!

  5. pâr pâr Răspunde

    Băi o fi Cozma pitic populist ,contrabandist si cum mai vreti,dar si laba trista Poțoky sa vina ca Skoda Superb este autoutilitara si le-au luat sa bata coclaurile si baltile… sa ne pupe in tur!Bine ca nu sunt si amfibii ca in rest am inteles ca fac si pizza si gulash pe bat.
    Cat despre celalalt cretin Rus sau cum dracu il cheama ,se pare ca are o limba aspra mai ceva ca si coceanu de cucuruz!O sa faci sigur hemoroizi băi Poțokydaca mai sta asta in preajma ta!

  6. Viorel Răspunde

    Pe cine credeti ca prostiti mai fraierilor care sariti la gâtul lui Cozma? Masina lui e din banii lui, chiar daca din bișnița, dar nu e din bani publici! Va faceti ca va scapa amanuntul ca sunt cu 11000 de euro mai scumpe/ bucata?

  7. Ioska Răspunde

    Pai de ce nu cumparat la Cluj daca mai ieftin cu asa multi bani? Asta cevz nu-i curat la mijloc!

  8. Corcodel Răspunde

    Grav! Foarte grav! Astea nu ramân asa!

  9. Gabor Răspunde

    Curat murdar, elvtarsok! Hat vreti umblam cu Lostun? Nu inkapem! Asta skoda lux place la noi!

  10. Botond Răspunde

    Banil public, bata-l vina!

  11. black Răspunde

    Bavi cetateni postaci. Unul pune intrebari incomode legate de cheltuiala banului public, aduca si al vostru (daca lucrati la privat…), si voi sariti la gatul lui. In felul acesta pot sa cheltuiasca si 1000 de euro pe o coroana, ca doar e opera de arta…..

  12. comentator Răspunde

    Vai ce supărați sunt unii! Doar nu vreți ca DJ mr.President Pataki et. co. să se plimbe democratic ca tot boborul cu bițigli sau Doamne ferește cu busul? Pe frigul ăsta! Să sperăm ca măcar ”autoutilitarele” nu aterizează în curtea privată a cuiva. Of, of, pleacă ai noștri, vin ai noștri. Nu s-a schimbat nimic.

    • Maria Răspunde

      AUTOUTILITÁRĂ, autoutilitare, s. f. Autovehicul pentru transportul unor produse de uz curent. [Pr.: a-u-to-u-] – Auto2 + utilitar.
      Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a

      • matroz Răspunde

        @Maria:ai unul si in ungureste?

      • y Răspunde

        @Tanti Maria, corect ce spui, dar definiția legală o dă Codul rutier nu DEX-ul, oricât de actualizat ar fi

        ”1.1.4 automobil utilitar (autoutilitara) – automobil comercial destinat,
        prin constructie, transportului de marfuri intr-o structura deschisa
        sau inchisa;
        1.1.4.1 autocamion (autoutilitara camion) – automobil utilitar destinat,
        prin constructie si echipare, transportului de marfuri pe o
        platforma, cu sau fara obloane, care poate fi acoperita cu prelata;
        1.1.4.2 autofurgon (autoutilitara furgon) – automobil utilitar destinat,
        prin constructie si echipare, transportului de marfuri intr-o
        structura inchisa”

  13. matroz Răspunde

    @y:deci oricum ar fi,Presedintele explica pentru nepriceputi-si cam minte !Sper ca asta nu-i discriminare !

  14. ionica Răspunde

    Curtea de conturi ar trebui sa se sesizeze pentru deturnare de fonduri! Clar ca Pataki a fost desconspirat de Cozma! si nu cred ca va scapa usor de acuzatiile astea pt ca e evident ca Cozma are dreptate! felicitari Cozma! ai dovedit ca esti consilierul cetatenilor si nu numai al PNL-ului care e in cardasie evidenta cu Pataki!

  15. Axinte Răspunde

    Szegeni Csobi, da nakajit estem! Rus, nu il iei in adoptie? Macar nu te plictisesti pe drumul spre Negresti(de 2 ori/zi) pe banii nostri!

  16. Ardelean Răspunde

    Bai…da Gaborka fix la fel si fix de acolo si-a inlocuit parcul de la primarie :))), si doare fix la basca la el. Rade cu krul de fraierul de Patko ca aintrat in gura lumii.

  17. marcocean Răspunde

    cunosc personal familia cozma. atat va spun: rar mi-a fost dat sa vad o familie atat de muncitoare! daca toti oamenii ar munci in tara asta precum ei, am trai intr-o altfel de romanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.