Ultima actualizare: ieri, 19:41
Locale

2% pentru renașterea Olimpiei. Planul voluntarilor

Olimpia trăiește prin suporteri. Fanii echipei fanion a județului Satu Mare s-au unit și vor să salveze clubul care le-a adus atâtea satisfacții, implicându-se masiv pentru ca frumoasele culori galben-albastre să renască precum pasărea Phoenix. Voluntarii Olimpiști au lansat un apel către toți iubitorii acestui club, îndemnându-i să doneze 2% din impozit pentru a reînvia simbolul Sătmarului când vine vorba de sportul rege.

,,A sosit momentul să demonstrăm că Olimpia suntem noi. Implică-te și tu! Împreună suntem mai puternici”, este unul dintre mesajele transmise de fanii care au pornit o adevărată campanie de susținere a echipei ce se află în acest moment într-o situație mai mult decât delicată. ,,Nu dispunem de fondurile celor care au ruinat Olimpia. Dar vom demonstra că se pot realiza mult mai multe și cu bani mai puțini atunci când îți dorești cu adevărat”, mai spun Voluntarii Olimpiști.

Cum orice început este dificil, suporterii contează pe fiecare fan adevărat, iar orice leu reprezintă un nou pas către un obiectivă măreț: readucerea Olimpiei în prim-plan și ocuparea fiecărui loc de pe stadionul Daniel Prodan, astfel încât fotbalul românesc să își reamintească faptul că la Satu Mare există o adevărată fortăreață.

,,Orice leu contează… Precis v-ați gândit că un club de fotbal presupune cheltuieli uriașe, că asigurarea unui buget este grea și că se face cu mari eforturi. În mare parte, așa și este. Totuși, dacă începi să reduci din cheltuieli prin implicare, parcă viitorul nu mai pare atât de dificil. Avem ocazia de a strânge cei 2% din impozitul pe venit prin declarația 230. Știm că unii dintre voi deja aveți alte priorități și că probabil deja ați promis aceste sume altor entități non-profit. Nu e o problemă. Există soluția depunerii de mai multe declarații 230 la mai multe ONG -uri, sumele urmând a fi împărțite între acestea. Acestea fiind spuse, vă așteptăm să contribuiți la renașterea Olimpiei cu orice sumă o considerați de cuviință”, este îndemnul Olimpiștilor trup și suflet pentru culorile galben-albastre.

Mai multe detalii despre proiectul pornit de suporterii Olimpiei găsiți aici —-> www.facebook.com/VoluntariOlimpisti/

 

 

9 comentarii

 1. pop Răspunde

  mai bine a-r merge aia 2% la o casa de copii

 2. Corect Răspunde

  De ăia să aibă grijă statu . Eu am avut o problema medicala și am platit tot. România țara de rahat. Îmi e rușine că sunt român.

 3. Johny Cash Răspunde

  Să ridice fumușel mânuța firmele din oraș , să dea bani și să construiască o echipă. Dacă vor fotbal oamenii ăștia să fie atunci fotbal. Dar eu nu o să dau 2% pentru niște veritabili mercenari și pentru ca niște firme și oameni politici să căpușeze banii mei și banii publici. Să văd un Clubul de Fotbal al Adevăraților Suporteri Sătmăreni Olimpia și mai discutăm.

 4. Zoltan Răspunde

  No, laso-n …., n-are nici un rost.

 5. Zoltan Răspunde

  Nu cheltuiți banii aiurea !!!

 6. Pop Răspunde

  Suporterii sa pună bani .Nu din bani publici .

 7. Pop Răspunde

  Suporterii sa pună bani .Sa se gospodărească din banii de bilete Nu din bani publici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Parcurile au devenit țintă pentru vandali. Leagăne distruse în Satu Mare

Vandalii au făcut ravagii într-un parc din zona Solidarității. Indivizii au luat la țintă leagănele din zonă și le-au distrus...

Închide