Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Aruncată ca o cârpă! La 73 de ani, abandonată de fiică după ce i-a murit soțul

Viața unei bătrâne din Satu Mare este demnă de scenariul unui film de Oscar. S-a măritat din dragoste, a trăit ani frumoși alături de soțul pe care l-a iubit, însă familia pe care și-a întemeiat-o avea să o poarte prin toate stările posibile. În primă fază și-a pierdut partenerul alături de care a trăit o viață de om, după care avea să fie trădată de propria fiică. A trecut prin spitale, a cerut ajutorul Serviciului Public de Asistență Socială, iar mai apoi a început să lupte pentru a-și recăpăta locuința.

Povestea emoționantă a doamnei Maria, căci despre ea este vorba, este prezentată de Serviciului Public de Asistență Socială, instituție care i-a oferit o mână de ajutor atunci când i-a fost mai greu și care a inițiat acum o adevărată campanie de ajutorare.

,,Doamna Maria, 0 doamnă în vârstă de 73 ani, care poposește la Centrul nostru de mai bine de 10 ani. Povestea ei este simplă…ca multe altele. A avut o familie, o locuință, un serviciu. Trăiește din pensie. După decesul soțului, despre care spune dânsa că a fost cel mai bun soț la care a putut visa, și-a vândut apartamentul, și și-a achiziționat unul mai mic, împreună cu una dintre fiice. După ce a fost internată în spital pentru câteva săptămâni, la întoarcere nu a mai reușit să intre în apartament. Relația cu fiica fiind una tensionată, aceasta a profitat și i-a interzis accesul în apartament.

După mulți ani, am reușit împreună să redobândim accesul în apartament, însă acesta…este gol. Nu este o doamnă fără de păcate, așa cum niciunul dintre noi nu este, însă merită să-și recapete viața pe care a avut-o. Dacă sunt doritori dintre d-voastră, care ar putea să o ajute să-și utileze cu minimul necesar apartamentul, v-am fi recunoscători. D-na Maria ar avea nevoie de: aragaz, frigider, mobilier de bucătărie și dormitor, masă și scaune de bucătărie, duș, chiuvetă, televizor, convector, boiler, toate la dimensiuni mici pentru că apartamentul este foarte mic.

Putem împreună să readucem normalul în viața sa. Pentru alte detalii puteți să ne scrieți mesaje pe facebook sau să ne contactați la nr. de telefon 0751200703. Vă mulțumim!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.