Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Carrefour angajează la Satu Mare persoane speciale. E ok să fii diferit!

Magazinul Carrefour din Satu Mare vine în sprijinul persoanelor cu dizabilități. Panoul de la intrarea în magazin anunță că e ok să fii diferit, respectiv faptul că magazinul își mărește echipa, așteptând persoanele cu dizabilități să facă parte din comunitatea Carrefour.

Mesajul de angajare al magazinului Carrefour îndeamnă societatea la normalitate, dând o șansă persoanelor cărora le este uneori mai greu să se integreze în societate sau să-și găsească un loc de muncă.

”Fiecare membru din echipa noastră are rolul său bine stabilit și își cunoaște încă de la început responsabilitățile. Împreună, oferim clienților o experiență pe măsura așteptărilor!”, este mesajul Carrefour România.

Detalii despre angajare

Cei interesați se pot prezenta la magazinul Carrefour din Satu Mare, pe locul fostului magazin Billa de pe strada Str. C.S. Anderco, nr. 1, unde pot discuta cu managerul de magazin.

Programul magazinului este următorul: luni – sâmbătă de la ora 07:00 până la ora 23:00, iar duminica de la ora 07:00 până la ora 22:00.

Acest articol nu este unul publicitar, ci doreşte să sublinieze modul în care conducerea magazinului priveşte lucrurile.

Ajută și tu! Distribuie articolul pentru ca informația să ajungă acolo unde trebuie!

 

Un comentariu

  1. liliana Răspunde

    doresc sa stiu adresa de e-mail al magazinului dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.