Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

EROI. Ei sunt cei 11 salvamontiști sătmăreni ce salvează vieți aflate în pericol

Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare își prezintă eroii! În cadrul acestui serviciu își desfășoară activitatea 11 salvamontiști sătmăreni. Aceștia au deja un număr impresionant de vieți salvate, coborând de mai multe ori de pe munte cu persoane cu probleme.

Stagiile de pregătire ale salvamontiștilor sătmăreni au loc în județul Maramureș, dar și în alte stațiuni montane. Și pentru că au vrut să îi cunoaștem mai îndeaproape, salvamontiștii au transmis un mesaj:

„La cererea publicului sătmarean și a montaniarzilor din țară, vă prezentăm salvamontiștii activi ai Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare. Salvamontiștii sătmareni, îi veți întîlni la amenajarea traseelor turistice, pe pârtiile de schi, în patrulările sfărșitului de săptămână alături de grupuri organizate de turiști sau în pereții verticali de stâncă la amenajarea traseelor de alpinism și escaladă. Pe cărări de munte … mereu alături de dumneavoastră. Salvamont Satu Mare”, este mesajul acestora.

11 salvamontiști sătmăreni activează în cadrul Serviciului Public Județean (SPJ) Salvamont Satu Mare. Aceștia sunt: Lutas Ivette, Adam Boer, Adrian Mocan, Bartha Botond, Cristian Oros, Dan Munteanu, Lucian Tămaș, Petrică Ciocan, Alex Costin, Lucian Ciocan și Sebastian Tarnoky.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.