Ultima actualizare: ieri, 21:54

Locale

Salvatorul Romeo Kulcsar a primit distincția de cetățean de onoare!

Romeo Kulcsar, tânărul erou ce și-a donat o parte din ficat pentru a salva viața unei tinere a fost desemnat cetățean de onoare al comunei din care provine tânăra salvată, comuna Santău.

Tânăra Anett, a cărei viață a salvat-o eroul tășnădean, provine din Gherăușa, comuna Santău. Așadar, reprezentanții comunei Santău au votat în unanimitate desemnarea tânărului ca cetățean de onoare.

”Fata care a fost salvată este din Chereușa, comuna Santău. Ne-am gândit la acest lucru chiar după gestul pe care l-a făcut, însă a mai trecut puțin timp. Am văzut că a vrut Tășnadul să îl desemneze și nu am vrut să tulburăm lucrurile. Este un semn de recunoștință din partea noastră, pentru că nu toată lumea ar avea curaj să facă asta. A fost salvată o fată din comuna noastră și suntem foarte mândri de el. Romeo Kulcsar va beneficia de toate facilitățile, conform legii”, a declarat, pentru PortalSM, viceprimarul comunei Santău, Sergiu Silaghi.

Consiliul Local al Oraşului Tăşnad nu a adunat suficiente voturi pentru al desemna pe eroul Romeo Kulcsar cetăţean de onoare, după ce şi-a donat o parte din ficat pentru a salva o viaţă. Consilierii tășnădeni au convenit să îi acorde o diplomă.

 

7 comentarii

 1. vai mama ei de limba romana Răspunde

  va citez “Salvatorul Romeo Kulcsar a primit disticția de cetățean de onoare!” sa se stie despre ce vorbesc si dua ce va veti corecta.
  BRAVO celor care va intitulati jurnalisti si sunteti autorii unor asemenea batai de joc la adresa limbii romana.
  corect se scrie DISTINCTIE, nu DISTICTIE, dar cum sa avem pretentii daca acesta va este nivelul?

 2. vai mama ei de limba romana Răspunde

  solicit public ca autorul articolului sa se semneze, sa stim si noi, cititorii, cine e eminenta de la portalsm.ro care isi bate joc de limba romana a nu stiu cata oara. asta sa nu va consideram la fel de “profesionisti” pe toti cei ce scrieti articole pe acest site

  • vai mama ei de limba romana Răspunde

   rectific “asta ca sa nu va consideram,,,”, cu scuzele de rigoare

  • Norick Răspunde

   Soliciti public??? ? ?
   Toate tipurile de solicitari se incep cu “subsemnatul”.. ☺️
   Tu de ce nu-l semnezi cele scrise de catre tine???
   Mare profesor… ☺️ ? ?

 3. DEDY Răspunde

  SA UMFLAT MAMALIGA IN TINE ?????????????????????

 4. Bahu Răspunde

  Și eu sunt perplex că ți-ai permis să faci corecții gramaticale , în timp le produci și tu ! “Teligentule ” !

 5. y Răspunde

  Tot băgați știri cu ăsta. Da, corect e frumos ce a făcut, e de lăudat dar gata fraților! Ajungem ca pentru ce e normal să i se ridice statuie. Sunt oameni care ar merita asta și nu cer nimic. Numai atunci observăm pe ăștia când nu mai fac, se ăntânplă ceva cu ei și atunci doar o zi-două. Societate canibală. După revoluție ne-am umplut la refuz cu revoluționari și pseudorevoluționari. Ne-am trezit cu toții că unii ce au mai făcut, ce viteji erau. Ei au scutire la impozit, și-au deschis consignații și magazine second-hand, unii au făcut patide iar pe terenurile primite cadou și-au trântit proiecte de ansambluri rezidențiale să nu moară de foame etc., etc. Dacă băiatul a făcut totul pentru publicitate și pentru niște avantaje materiale atunci e trist. Terminați odată! Chiar nu aveți despre ce scrie ? Dacă e cetățean de onoare la Santău la ce îi folosește în afară de zapiska primită?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.